Volkan Demirel Logo
31MART 2006
3 Posterli Nisan Sayısı Çıktı!

3 Posterli Nisan Sayısı Çıktı!

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün "TEK" resmi dergisi olan Fenerbahçe Dergisi, dopdolu içeriğiyle bayilerdeki yerini aldı! Fenerbahçe Dergisi’nin Nisan 2006 sayısı, Brezilyalı yıldızımız Alex de Souza’nın, üzerinde futbol topu bulunan bir tepsiyle poz verdiği fotoğraf ve "Golünüz nasıl olsun?" başlıklı kapağı ile bayilerde! Dergimiz her sayısında olduğu gibi bu sayıda da sizlere poster armağan ediyor! Üstelik bu sefer bir değil tam üç poster hediyeli! Golcü oyuncumuz Tuncay Şanlı’nın mükemmel gol sevincinin bulunduğu dev poster ile Bayan ve Erkek Basketbol Takımlarımızın kadrolarının bulunduğu 2 poster de sizlere hediyemiz... Fenerium’un yeni sezon koleksiyonunu da ayrıca derginin içinde bulacaksınız. Taklitlerinden sakının ve derginizi hediyelerinizle birlikte tükenmeden alın!

Fenerbahçe Dergisi’nin Nisan sayısı, büyük bir keyifle okuyacağınız röportajlar ve gündemi oluşturan gerçek haberlerle dopdolu! Hepinizin müptelası olduğu Fenerbahçe Dergisi’nin son sayısından çarpıcı başlıklar:

• Kapak konusu: Alex: "Golünüz nasıl olsun?" - Kadıköy’deki suskunluğunu kupadaki Galatasaray maçıyla bozan ve ligde de Ankaragücü ağlarını muhteşem bir golle sarsan Brezilyalı yıldızımız Alex de Souza, "Koşmuyor, pres yapmıyor" diyenlere cevabını harika asistleri ve enfes golleriyle, futbolu adeta bir resitale çevirmesiyle veriyor...
• Aziz Yıldırım 7. kez BAŞKAN! Fenerbahçe Spor Kulübü Olağan Genel Kurulu’nda Aziz Yıldırım, 7. kez kulüp başkanlığına seçildi. Başkanımız Aziz Yıldırım ve başkanlığındaki yönetim kurulu, genel kurul üyelerinin verdiği oylarla, değişen tüzük gereği 2009 yılının Mayıs ayına kadar görevde kalacaklar. Fenerbahçe’nin başında 8 yıldır görev yapan Başkanımız, 3 yıl için yeniden başkanlık görevine getirilerek, 16,5 yıl başkanlık yapan (1934-1950) Şükrü Saracoğlu’nun ardından, üst üste en uzun süre görev yapan 2. başkan olacak.
• Başkanımız Aziz Yıldırım olmak üzere tüm Fenerbahçe camiası, takımı iki senedir şampiyon  yapmış ve bu sezon da iki kupa için takımını çalıştıran Teknik Direktörümüz Christoph Daum’a güven oyu vermişken, bir kesim yazarlar, çizerler, kendini bilmez ağızlar, Fenerbahçe’yi yıpratmak amacını gütmekten bir türlü vazgeçmiyor. Halbuki Daum başta Fenerbahçe olmak üzere Türk futbolunu da her anlamda çok geliştirdi.
• Kuleli Askeri Lisesi öğrencileri, düzenledikleri anket sonucunda Fenerbahçemize ödül yağdırdılar. Törenin ardından Teknik Direktörümüz ve oyuncularımız yöneltilen tüm soruları içtenlikle yanıtladılar.
• Yüzmede yine şampiyonuz! Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası’nda şampiyon yine değişmedi. Fenerbahçe Yüzme Takımımız son 5 yıl olduğu gibi bu yıl da kupayı müzemize götürmeyi başardı. Ankara Üniversitesi Olimpik Yüzme Tesisleri’nde 4 gün süren yarışlar sonunda Fenerbahçe Yüzme Takımı en yakın rakibine 774 puan fark atarak kupanın sahibi oldu.
• İki ezeli rakip arasında yıllardır oynanan derbi maçlarının her ne kadar kıran kırana geçmesine alışık olsak da, dergimizde göreceğiniz görüntülerle, iki takımın centilmenlik ilkelerine ne seviyeye kadar bağlı kaldığını tartacaksınız.
• Fenerbahçemizin deneyimli file bekçisi Rüştü Reçber, evinin kapılarını FBTV’ye açtı. Fatih Demirkol’un sorularını yanıtlayan Rüştü, eşi ile ilk tanışmasını, kızı ile olan diyaloglarını ve Fenerbahçemizin Turkcell Süper Ligi ile Fortis Türkiye Kupası’ndaki şansını değerlendirdi.
• Fenerium Tribünü’nde yok yok! 1907 Derneği’nin katkılarıyla yapımı tamamlanan Fenerium Tribünü-1907 Bölümü’nün fuaye alanında Arçelik Lounge, çocuk kreşi ve maç günlerinde hizmet veren bir de sağlık merkezi bulunuyor.
• Fransız oyuncumuz Nicolas Anelka, son dönemlerde kendisi ile ilgili çıkan haberler ve yaratılan spekülasyonlar ile ilgili olarak dergimize çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Geldiğim günden bu yana gideceğim iddiası ortalarda dolaşıyor. Artık gülüp geçiyorum" diyen Anelka, bütün bunların anlamsız olduğuna dikkat çekti.
• Bir Fenerbahçeli ve bir Galatasaraylı birbirlerine aşık olurlarsa ne olur? Yüz yıla yakın bir süredir süre gelen rekabet büyük olasılıkla yaşantılarının bir kısmına yansır. Hele ikisi de takımlarını ateşli bir şekilde destekliyorsa birlikte maç seyrettiklerine hoş bir rekabet yaşaması ise kaçınılmazdır.
• Sibel’in Sahası’nda bu ayki konuğumuz yaptığı girişimler ve yeniliklerle bizim için özel bir insan, özel bir Fenerbahçeli olan Sayın Ali Y. Koç.
• "Fenerbahçe gelir yapısı kapsamında sayısal ve oransal açıdan Avrupa sıralamasında 16. sırada yer alıyor. İyi organize olmuş, kurumsallaşmış, sağlam ve sürekli gelir kaynaklarına sahip, stadını, spor salonlarını, her türlü spor tesislerini çağdaş normlarda yapmış bitirmiş, üyelerine en yüksek düzeyde imkanlar sağlayan, Türk gençlerine her türlü sporu yaptırma olanağını veren, nitelikli sportif kadrolar kurmuş Fenerbahçemiz daha da yükselmeyi hedefliyor..." Mali İşler Koordinatörümüz Abdülkadir Kuşin sizler için araştırıp, derledi...
• Yaklaşık 2,5 senedir Profesyonel Futbol Takımımızdaki Brezilyalı oyuncularımızın tercümanı olarak görevini sürdüren Ali Orçun Tunçsoy, Nisan ayında vatani görevini yapmak üzere askere gidiyor. Tercümanımızın geçici bir süre için takımımızdan ayrılmadan önceki görüşleri derginizde!
• Fizyoterapistimiz Michael Schulten’in hafif sakatlıklar için Samandıra Tesisleri’ne getirttiği terapi topuyla, bakınız ne güzel de kafa şutu atılıyor, ne de güzel voleybol oynanıyormuş...
• Turkcell Süper Ligi’nin çekişmeli ortamında galip gelen taraf olmak için kıyasıya mücadele eden takımımızda bazı oyuncularımız, antrenmanların ardından fizik kanunlarını zorlayan başarılara imza atıyorlar... Çok özel fotoğraflarla derginizde!
• Volkan Demirel’in rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı idmanda, antrenörümüz Roland Koch kaleye, kaleci antrenörümüz Murat Öztürk’ün geçmesini ve kendisini çok fazla zorlamamasını istedi. Bu uyarı yüzünden kale toptan geçilmez oldu...
• Alman Futbol Federasyonu’nun Hamburg yetkilisi aynı zamanda Teknik Direktörümüzün Köln Spor Akademisi’nden eski arkadaşı olan Ralf Schehr, geçtiğimiz günlerde Samandıra Tesislerimizi ziyaret etti. Bir dönem Hamburg takımını da çalıştırmış ve antrenörlük deneyimi olan Schehr, tesisleri görünce hayranlığını gizleyemedi
• Mehmet Yozgatlı’nın maket uçak koleksiyonuna son olarak eklediği Cessna N213ST tipi uçağı bir türlü havalanmayınca, oyuncumuz dahice bir çözüm üretti.
• Teknik Direktörümüz Christoph Daum, Menajerimiz Volkan Ballı ve bazı futbolcularımız, Futbol Takımı kıyafet sponsorumuz olan Daniel Hechter’in düzenlediği mini defilede mankenlik yaptılar.
• Ankara Armada Alışveriş Merkezi ve Brezilya Büyükelçiliği tarafından "Dünya Ülke Günleri" kapsamında düzenlenen "Brezilya Gecesi"ne futbolcularımız Alex, Nobre, Aurelio ve Luciano’nun da katılmasıyla birlikte hareketli anlar yaşandı.
• Onunla şahsen hiç tanışmamış olabilirsiniz. Ancak az ya da çok futbola gönül vermiş bir sporseverseniz, onu en azından geçmiş yıllarda elindeki pankartı stadın içinde dolaştırırken kesinlikle görmüşsünüzdür. Alp Bacıoğlu, Paşalı Birol ile sizler için söyleşti...
• Belinde rahatsızlık yaşayan eski kalecimiz Recep Biler, tedavi süreciyle ilgili çok güvendiği bir isimden, fizyoterapistimiz Michael Schulten’den bilgi almak üzere Samandıra Tesislerimize geldi.
• Fenerbahçe Kart sahibi talihli taraftarlarımızın katıldıkları etkinlikleri içeren yeni bölümümüzü bu sayıdan itibaren derginizde bulabileceksiniz. Siz de talihli bir taraftar olmak istiyorsanız vakit kaybetmeden Fenerbahçe Kart edinin!
• Genel Sekreterimiz Vedat Olcay’ın hazırladığı "Geçen Ay Neler Oldu?" dosyası sayesinde Fenerbahçe’mizdeki tüm önemli olayları takip etme fırsatını yakalayacaksınız.
• "Elkatipzade Mustafa Bey, tarihimizin en bunalımlı döneminde yok olma tehlikesi ile burun buruna olduğumuz 1911 yılında sanki gökten bir hızır gibi inip, Fenerbahçe’mizi yok olmaktan kurtaran bir kahraman şövalyedir." Yazarımız Alp Bacıoğlu, her yönüyle Elkatipzade Mustafa Bey’i tanıtıyor sizlere...
• Yazarımız Ersin Demirel, günümüz edebiyatçılarından, her futbolcuyu övmesiyle de bilinen Ülkü Tamer’in yazdıklarına değiniyor bu kez...
• Köşe yazarlarımız Erden Or, Ayşesu Zorlutuna, Lütfi Akarçay gözden kaçmaması gereken konuları, yazılarına taşıyarak gündemi oluşturmaya devam ediyorlar.
• Yazarımız Erdener Koyutürk, Kitaplarda Fenerbahçe Cumhuriyeti yazı dizisine, başlıklarında "Efsane" kelimesi geçen üç Fenerbahçe kitabıyla devam ediyor...
• Onur Tuncer’in yorum ve değerlendirmeleriyle Kayserispor, Fenerbahçe-GS Kupa, Konyaspor, Ankaragücü, GS- Fenerbahçe Kupa ve Malatyaspor maçları...
• Basketbol, voleybol, atletizm ve boks şubelerimizden çok özel haberler ve müsabaka sonuçları Fenerbahçe Dergisi’nde!
• Fenerbahçe Koleji’ne dair tüm haber ve etkinlikler derginizde!
• Yurt içi ve yurt dışındaki tüm derneklerimizden, son haberler, etkinlikler derginizde!
• Dergimizin en hit köşelerinden biri de sizlerin katkısıyla büyümeye devam ediyor! "Minik Kanaryalar" köşemizde geleceğin aydınlık Fenerbahçelileri, sizlere şimdiden kendilerini tanıtmak için adeta yarışıyorlar. Onların sıcak "Merhabaları"nı ve Kulübümüze seslenişlerini bu köşeden takip edebilirsiniz.
• Fenerbahçe Dergisi, her ay taraftarını Fenerbahçe gündeminden haberdar ettiği gibi moda, sinema, albüm, sergi, kitap, teknoloji, Play Station ve bulmaca köşeleriyle de, taraftarının hayatına renk katmaya devam ediyor!
• Karikatüristlerimiz Mete Kıyma ve Vacip Örger Fenerbahçe Tarihi’ni sizler için çizgi roman haline getirdiler. Şanlı tarihimizin bölüm bölüm anlatılacağı çizgi roman tüm heyecanıyla devam ediyor!
• Fenerbahçe Dergisi’nin 38 no’lu sayısı gündemi oluşturan gerçek haberlerle ve hiçbir yerde görmediğiniz fotoğraflarla yine dopdolu! Bayiinizden posterlerinizle birlikte istemeyi unutmayın!

BASIN FOTOĞRAFI 1

BASIN FOTOĞRAFI 2

BASIN FOTOĞRAFI 3

BASIN FOTOĞRAFI 4

BASIN FOTOĞRAFI 5

BASIN FOTOĞRAFI 6

BASIN FOTOĞRAFI 7
BASIN FOTOĞRAFI 8

PAYLAŞ

ETİKETLER
3, POSTERLİ, NİSAN, SAYISI, ÇIKTI!