Volkan Demirel Logo
07KASIM 2014
A Milli Takımda Fenerbahçemizden 6 Futbolcu

A Milli Takımda Fenerbahçemizden 6 Futbolcu

A Milli Takım'ın İstanbul'da 12 Kasım'da Brezilya ve 16 Kasım'da Kazakistan ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu açıklandı. 28 kişilik kadroda Fenerbahçemizden 6 futbolcu yer aldı. 

Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in belirlediği 28 kişilik aday kadroda şu futbolcular bulunuyor: 

Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Caner Erkin, Alper Potuk, Mehmet Topal (Fenerbahçe), Tarık Çamdal, Semih Kaya, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Umut Bulut, Burak Yılmaz (Galatasaray), İsmail Köybaşı, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Mustafa Pektemek (Beşiktaş), Harun Tekin, Serdar Aziz, Ozan Tufan, Volkan Şen (Bursaspor), Volkan Babacan (İstanbul Başakşehir), Mehmet Ekici (Trabzonspor), Kaan Ayhan (Schalke 04), Bilal Kısa (Akhisar Belediyespor), Adem Büyük (Kasımpaşa), Arda Turan (Atletico Madrid), Mevlüt Erdinç (Saint-Etienne).

Ay-yıldızlıların programı
A Milli Takım, Brezilya ve Kazakistan maçları için 9 Kasım Pazar günü saat 19.00'da Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak.
Ay-Yıldızlılar, müsabakalar öncesi antrenmanlarını bu tesiste gerçekleştirecek. A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, karşılaşmalardan bir gün önce, 11 ve 15 Kasım'da birer basın toplantısı düzenleyecek.
Türkiye ile Brezilya arasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak özel maç saat 20.30'da başlayacak. Türk Telekom Arena'nın ev sahipliği yapacağı Türkiye-Kazakistan müsabakasının başlama saati ise 21.45 olacak.
 

PAYLAŞ