Volkan Demirel Logo
07EYLÜL 2012
Akşam Antrenmanından Notlar

Akşam Antrenmanından Notlar

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında, 16 Eylül Pazar günü saat 20.30’da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Mersin İdman Yurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri’nde bugün akşam saatlerinde yaptığı ve basına açık gerçekleştirilen antrenmanla sürdürdü.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan antrenman, 1 saat 40 dakika sürdü.

Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda yapılan pas organizasyonlarının ardından, minyatür kalede yapılan maçla noktalandı.  A Milli takımımızın Hollanda ile oynayacağı 2014 Dünya Kupası grup maçı için Milli takım kadrosunda bulunan Mert Günok, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Mehmet Topal, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Gönül, Caner Erkin ile ülkelerinin Milli takımlarında yer alan Miroslav Stoch,  Dirk Kuyt, Joseph Yobo ve Raul Meireles antrenmanda yer almazken; sakatlıkları bulunan Milos Krasic, Serdar Kesimal ve Recep Niyaz tedavi çalışmalarını takımdan ayrı olarak tesislerimizde sürdürdü.  Senegal Milli takım kadrosunda yer alan oyuncumuz Moussa Sow ise yaşadığı sakatlık sonucu kadrodan çıkartıldı ve bugün İstanbul’a geldi.

Kalecimiz Volkan Demirel ise antrenmanın ilk bölümünde kalecilerimiz ile birlikte çalışırken, antrenmanın ikinci bölümünde yaptığı bireysel çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Fenerbahçemiz, Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarını, 8 Eylül Cumartesi günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 10.30’da başlayacak antrenman, basına kapalı gerçekleştirilecek.

Muş Fenerbahçeliler Derneği antrenmanı izledi
Muş Fenerbahçeliler Derneği tarafından yürütülen ve Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında desteklenen ’Ben de yüzme biliyorum’ projesine katılan öğrencilerden 30’u, Takımımızın akşam saatlerinde yaptığı antrenmanı izledi. Antrenman sonrası Sporif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman ve oyuncularımızla fotoğraf çektiren çocuklar, çok mutlu olduklarını da dile getirdiler.

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ