Volkan Demirel Logo
12EYLÜL 2012
Akşam Antrenmanından Notlar

Akşam Antrenmanından Notlar

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında, 16 Eylül Pazar günü saat 20.30’da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Mersin İdman Yurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, Can Bartu Tesisleri’nde bugün akşam saatlerinde yaptığı ve basına açık gerçekleştirilen antrenmanla sürdürdü.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman saat 18.00’de başladı ve 1 saat 35 dakika sürdü.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda oyuncularımız, dar alanda pas çalışması yaptı. Ardından dayanıklılık koşusuyla devam eden antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı. Kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Erten Ersu takımdan ayrı Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile çalıştı, ardından dar alanda yapılan çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldılar.

Öte yandan Raul Meireles ve Miroslav Stoch dışında Milli takımlarda bulunan oyuncularımız, bugün akşam yapılan antrenmanda yer aldı. Dün akşam Milli takımımızın Estonya ile oynadığı 2014 Dünya Kupası grup eleme maçında ilk on birde görev alan oyuncularımızdan Mehmet Topal, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Gönül ile Nijerya milli takımından dönen Joseph Yobo, rejenerasyon çalışması yaptı.

Fenerbahçemiz, Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarını, 13 Eylül Perşembe günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 18.00’de başlayacak antrenman, basına açık gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ