Volkan Demirel Logo
13TEMMUZ 2010
Akşam Antrenmanından Notlar

Akşam Antrenmanından Notlar

Fenerbahçemiz, yeni sezon hazırlıkları kapsamında yaptığı Belçika kampının ikinci gününde, günün ikinci antrenmanını da Genk Stadı’nın yanında bulunan antrenman sahasında gerçekleştirdi.  Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman yerel saatle 19.00’da başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü.

Antrenman boyunca, teknik ekipte yer alan Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Dr. Alper Aşçı, kaleci antrenörü Murat Öztürk ile maç analisti Arda Keskin de sahada hazır bulundu.

Koşu ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman pas çalışması ve hücum-defans varyasyonlarıyla devam etti. Bu sırada kalecilerimiz, Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile ayrı bir çalışma gerçekleştirdi. Daha sonra dar alanda ve yarı sahada yapılan çift kale maçlarla antrenman sona erdi. Antrenman sonunda, çalışmayı izleyen taraftarlarımız, teknik ekip ve oyuncularımıza baklava ikram etti.

Sağ ayak arka adalesinde ağrısı bulunan Mehmet Topuz ile sağ bacağının üst kısmında ağrı hisseden Volkan Demirel çalışmada yer almadı. Antrenmanın sonlarına doğru, çalışmayı izleyenlerden birinin kendisine laf atmasına sinirlenen oyuncumuz Emre Belözoğlu, Aykut Kocaman’dan izin alarak antrenmanı yarım bıraktı ve konaklanan otele geçti.

Takımımız kampın 3. gününde, yerel saat ile 10.00’da aynı sahada yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.  Fenerbahçemiz aynı gün akşam Etl-Dom Turnuvası’nda, Hollanda ekibi Az Alkmaar ile karşılaşacak. Fenerbahçemizin yeni sezonda yapacağı bu ilk hazırlık maçı, Köln Fortuna Stadı’nda yerel saatle 19.00’da başlayacak.

 


PAYLAŞ