Volkan Demirel Logo
18EKİM 2012
Akşam Antrenmanından Notlar

Akşam Antrenmanından Notlar

Fenerbahçemiz, Bursaspor maçı hazırlıklarına, bugün akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti. Başkanımız Aziz Yıldırım da antrenmanın bir bölümünü izledi.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman, saat 18.00’de başladı ve 1 saat 20 dakika sürdü.

Koşu ve ısınma ile başlayan antrenmanda, 3 grup halinde 5’e 2 top kapma ve pas çalışmaları yapan oyuncularımız, daha sonra 5 grup halinde ayak tenisi maçı yaptı. Antrenman bireysel çalışmalarla tamamlandı. Kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertan Ersu, çalışmalarını Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı sürdürdü.

Takımımızda sakatlıkları bulunan; Mehmet Topuz, Raul Meireles ile Orhan Şam’ın tedavileri devam ederken, Gökhan Gönül ve Joseph Yobo ise sahada yaptıkları çalışmaların ardından tedavilerini sürdürdü. Mehmet Topal ise bugün yapılan antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Takımımız, Bursaspor maçı hazırlıklarını 19 Ekim Cuma günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenman ile tamamlayacak.Saat 11.00’de başlayacak antrenman, basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek. Takımımız, bu antrenmanın ardından öğle saatlerinde karayolu ile Bursa’ya hareket edecek.


PAYLAŞ