Volkan Demirel Logo
26AĞUSTOS 2011
Akşam Antrenmanından Notlar

Akşam Antrenmanından Notlar

Fenerbahçemiz hazırlıklarını, bugün akşam saatlerinde, Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirdiği günün ikinci antrenmanıyla sürdürdü.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 35 dakika süren basına kapalı antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Dar alanda yapılan pas organizasyonlarının ardından, antrenman yine dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı.

Antrenman sırasında sağ üst adalesinde ağrı hisseden Volkan Demirel çalışmayı yarım bıraktı. Volkan, tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Sağ kaburga bölgesindeki darbeye bağlı ağrıları nedeniyle sabah antrenmanına çıkmayan Gökhan Gönül’ün röntgeni çekildi. Herhangi bir kırık bulgusuna rastlanmayan Gökhan’ın tedavisine tesislerde devam edildi. Sağ kasığında zorlama bulunan Serdar Kesimal, karın ağrısı ve mide bulantısı şikayeti bulunan Bekir İrtegün ile sağ alt adalesinde batma hisseden Emre Belözoğlu da antrenmana çıkmadı. Bu oyuncularımız, tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Sol pubis kemiğinde ağrıları bulunan Semih Şentürk ile sağ arka adalesindeki zorlama nedeniyle sabah idmanına katılamayan Mehmet Topuz da çalışmaya katılmadı. Bu oyuncularımız da tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü.

Takımımız hazırlıklarına, 27 Ağustos Cumartesi günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 18.00’de başlayacak antrenman, basın mensuplarına açık tutulacak.


PAYLAŞ