Volkan Demirel Logo
31TEMMUZ 2010
Akşam Antrenmanından Notlar

Akşam Antrenmanından Notlar

Fenerbahçemiz, Can Bartu Tesisleri’nde bugün akşam saatlerinde yaptığı günün ikinci antrenmanıyla, Young Boys maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Sportif  Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman saat 18.00’de başladı ve 1 saat 20 dakika sürdü. Antrenman boyunca, teknik ekipte yer alan Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı, kaleci antrenörü Murat Öztürk ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenman, dar alanda top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Daha sonra oyuncularımız 2 gruba ayrıldı. Bir grup dar alanda çift kale maç yaparken; diğer grup kondisyoner Alper Aşçı ile dayanıklılık çalışması yaptı. Grupların dönüşümlü yaptığı bu çalışmalarla antrenman sona erdi.

Sakatlıkları süren İlhan, Mehmet Topuz, Volkan Demirel ve Uğur Boral antrenmana katılmadı. Bu oyuncularımız tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Güiza ve Caner, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde sahada ve salonda yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamlarken; Uruguay Milli Takımı’nda görev aldığı sırada iç bağlarında oluşan yırtık nedeniyle ağrıları bulunan ve yavaş yavaş arkadaşlarının temposuna çıkan Lugano, çift kale ve top kapma hariç diğer çalışmalarda yer aldı.

Takımımız, 1 Ağustos Pazar günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı ve  saat 18.00’de başlayacak basına açık antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.


PAYLAŞ