Volkan Demirel Logo
11AĞUSTOS 2010
Akşam İdmanından Notlar

Akşam İdmanından Notlar

Fenerbahçemiz, ligin ilk haftasında MP Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Can Bartu Tesisleri’nde akşam saatlerinde yaptığı günün ikinci antrenmanı ile devam etti.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman boyunca, teknik ekipte yer alan Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay,  kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenman, 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Antrenman, taktik ağırlıklı çift kale maçlarla sona erdi.

Sağ üst adalesinde zorlamaya bağlı sertleşme ve ödem bulunan Daniel Güiza ile sol ayak bileği şişen Deivd de Souza antrenmanda yer almadı. Bu oyuncularımız tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü.  Berk Elitez ise Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde sahada ve salonda takımdan ayrı olarak yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Milli takımlara giden Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Kazım, Kazım,Caner Erkin,  Issiar Dia, Andre Santos, Diego Lugano ve Miroslav Stoch çalışmada yer almadı.

Fenerbahçemiz, 12 Ağustos Perşembe günü Can Bartu Tesisleri’nde, A2 Takımımızla bir antrenman maçı yapacak. Saat 18.00’de başlayacak maç, basın mensuplarına kapalı tutulacak.

PAYLAŞ

ETİKETLER
AKŞAM, İDMANINDAN, NOTLAR