Volkan Demirel Logo
22EKİM 2009
“Almak İstediğimiz 3 Puanı Aldık”

“Almak İstediğimiz 3 Puanı Aldık”

Kalecimiz Volkan Demirel, Steaua Bükreş galibiyetinin ardından 'Almak istediğimiz 3 puanı tek golle, gol yemeden aldık' dedi.

Volkan, "Gruptaki iddiamızı ileri taşımak ve kazanmak istiyorduk. Güzel bir maç oldu. Karşı takım kalecisini de kutlamak istiyorum. Rakipler arasında gördüğüm en iyi kaleciydi, gerçekten çok fazla top çıkardı" diye konuştu.

Volkan Demirel karşılaşmanın ardından Steaua Bükreş takımının iki sıra haline gelerek Fenerbahçemizi alkışlamasıyla ilgili olarak, "Maç çıkışı Steaualı oyuncuların yaptığı bu hareket bence galibiyetin dışında çok önemli bir detaydı. Çok teşekkür ediyoruz kendilerine. Bu kültür bize de gelmeli. Bunlar birer örnek. Bunları kendi ligimiz de yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Soyunma odasında sıcağı sıcağına bu olay çok konuşulmadı ama bunun konuşması daha çok yapılacaktır. Bugün Sheriff de Twente'yi yenmiş ve liderliği aldık. Çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Volkan Pazar günü oynanacak Galatasaray maçıyla ilgili olarak ise "Galatasaray maçı aklımızda yok diyen yalan söyler. Çünkü bu önemli bir derbi. Şampiyonluk yolunda önemli ve dünyaca ismi olan da bir maç. Tabii ki aklımızdaydı, yalan söylemeye gerek yok. Ancak o maça daha 3 gün var" diye konuştu.

PAYLAŞ