Volkan Demirel Logo
15AĞUSTOS 2011
Almanya Kampındaki İlk Antrenman

Almanya Kampındaki İlk Antrenman

İkinci etap yurt dışı hazırlık kampı için Almanya’da bulunan Fenerbahçemiz, hazırlıklarını akşam saatlerinde kaldıkları Marc Aurel otelinin sahasında yaptığı antrenmanla sürdürdü.

 

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde TSİ 20.00’de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.


 

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda dar alanda pas organizasyonları çalışan oyuncularımız antrenmanı çift kalede yaptıkları maçla tamamladı. Kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışmalarını tamamladıktan sonra çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldı.

 

Lugano kampa katıldı

 

İznini tamamlayan Diego Lugano kampa katıldı. Lugano çalışmalarını takımdan ayrı yaptığı çalışma ile tamamladı.

 

Antrenmana izinli olan Emre Belözoğlu ile çalışmalarını Can Bartu Tesisleri’nde sürdüren Daniel Güiza katılmadı.

 

Fenerbahçemiz yeni sezon hazırlıklarını 16 Ağustos Salı günü yapacağı antrenmanla sürdürecek. TSİ 11.00’de başlayacak antrenman basına kapalı gerçekleştirilecek. 

 

Fenerbahçemiz FC Nürnberg karşısında

 

Öte yandan Fenerbahçemiz 16 Ağustos Salı günü Almanya’nın FC Nürnberg takımı ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Easy Credit Stadyumu’da oynanacak karşılaşma TSİ 19.30’da başlayacak. 


PAYLAŞ