Volkan Demirel Logo
07KASIM 2010
Ankaragücü Maçının Hazırlıkları Başladı

Ankaragücü Maçının Hazırlıkları Başladı

Fenerbahçemiz Ziraat Türkiye Kupası Grup maçında, 9 Kasım Salı günü Ankara 19 Mayıs Stadı’nda Ankaragücü ile oynacağı maçın hazırlıklarına sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren basına kapalı antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Eskişehirspor maçında görev alan oyuncularımızdan Semih Şentürk, Volkan Demirel, Joseph Yobo, Kazım Kazım  ve Gökhan Gönül antrenmanı sahada yaptıkları rejenerasyon çalışmasıyla tamamlarken Caner Erkin, Cristian Baroni, Mehmet Topuz ve Alex de Souza ise içerde yapılan rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladılar. Koşu ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan antrenmanda oyuncularımız 3 grup halinde 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Ardından şut çalışması ile devam eden antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı. Bir süredir sakatlığı nedeniyle takımla birlikte antrenmanlara katılamayan İlhan Eker, bugün takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Almanya’da tedavi sürecini tamamlayıp İstanbul’a dönen Özer Hurmacı ile  Ertuğrul Taşkıran, Selçuk Şahin ve Emre Belözoğlu’nun tedavilerine tesislerde devam edilirken, A2 Takımımızda bulunan Hasan Erbey ve Berk Elitez antrenmana katılmadı. Bireysel oyuncu antrenörümüz Dolu Arslan ile birlikte Mamadou Niang, Issiar Dia ve Daniel Güiza sahada düz koşu çalışması yaptılar.

Takımımız 8 Kasım Pazartesi günü Fenerbahçe Can Bartu Tesislerinde basına kapalı yapacağı antrenmanla Ankaragücü maçının hazırlıklarını tamamlayacak. Saat 11.00’de basına kapalı gerçekleştirilecek antrenmanın ardından Takımımız saat 16.00’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel bir uçakla Ankara’ya hareket edecek

PAYLAŞ