Volkan Demirel Logo
13NİSAN 2009
Ankaraspor Hazırlıkları Başladı

Ankaraspor Hazırlıkları Başladı

Turkcell Süper Ligi'nde dün akşam Galatasaray ile yaptığı mücadelede 0-0 berabere kalan Fenerbahçemiz, ligin 28. haftasında deplasmanda Ankaraspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Samandıra Kamp Merkezi'nde Teknik Direktörümüz Luis Aragones'in futbolcularıyla saha içinde yaptığı toplantının ardından başlayan antrenmanda, derbi maçta forma giyen futbolcular koşu yaparken diğer futbolculara normal antrenman programı uygulandı.
Galatasaray maçının ilk yarısının son dakikalarında oyundan alınan Selçuk ve yerine oyuna dahil olan Deniz de normal antrenman programına göre çalıştılar. Öte yandan, Teknik Direktörümüz Aragones, takımla toplantıların ardından bir süre de Roberto Carlos ile birebir görüşme yaptı. Derbi maçta sakatlanan Gökhan'ın kaburgalarında bir sorun olmadığı darbeye bağlı olarak liflerinde problem bulunduğu açıklanırken, Gökhan sahada yapılan toplantıdan sonra kapalı salonda çalışmalarına devam etti.  Gökhan'ın yanı sıra kasığında ağrı olduğu bildirilen kaleci Volkan Demirel ile kulağında ve burnunda darbeye bağlı şikayeti olan Lugano da çalışmasını salonda sürdürdü. Antrenmana sakatlığı nedeniyle tedavisi süren Alex de katılmadı. Salı gününü izinli geçirecek olan Takımımız, Ankaraspor maçının hazırlıklarını 15 Nisan Çarşamba günü saat 11.00'de yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Ballı'dan gazetecileri bilgi

Basın mensuplarına ilk 15 dakikası açık olan antrenman devam ederken, İdari Menajerimiz Volkan Ballı gazetecilerin yanına gelerek Teknik Direktörümüz Aragones'in sahada yaptığı toplantı hakkında bilgiler verdi. Volkan Ballı gazetecilere yaptığı açıklamada, "Teknik Direktör Aragones antrenman öncesinde bütün futbolcularla, antrenman sırasında da derbi maçta forma giyen oyuncularla saha içinde konuşmalar yaptı. Teknik Direktörümüzün bu konuşmalarda futbolcularına yönelik, 'Dün yaşananlar istemediğimiz olaylardı, olabilir, geride kaldı, unutmalıyız. Önümüzde çok önemli, hepsini kazanmamız gereken 7 maç var. Birileri size bu işin bittiğini söyleyebilir ama öyle değil. Mücadele verdiğimiz iki önemli kulvar var. Birisi Lig, birisi Kupa. İki kulvar için de konsantrasyonumuzu bozmadan çalışmalarımıza devam etmeliyiz. Kimse havlu atmayacak. Çalışmalarımıza aynı şekilde devam edeceğiz' şeklinde ifadeler kullandı" dedi. Derbi maçta görülen kırmızı kartların yanı sıra yaşanan olaylarla ilgili, Takımın disiplin talimatı gereğince futbolculara cezalar verilebileceği ifade eden İdari Menajerimiz Volkan Ballı cezaların bu maçla ilgili özel olmayacağı, ligin başından bu yana uygulanan bir disiplin katalogu ile  kuralların geçerli olacağını ifade etti.

Alex yetişebilir

İdari menajerimiz Volkan Ballı ayrıcı, derbi maçta görülen kırmızı kartlar nedeniyle Lugano ve Semih'i kaybeden Takımımız için Alex'ten müjdeli haber verdi. Volkan Ballı, çalışmasını salonda sürdüren Brezilyalı futbolcumuzun durumunun daha iyi olduğunu ve hafta sonuna yetişebileceğini ifade etti.


PAYLAŞ