Volkan Demirel Logo
08OCAK 2014
Antalya’da Günün İkinci Antrenmanı Yapıldı

Antalya’da Günün İkinci Antrenmanı Yapıldı

İkinci yarı hazırlıkları kapsamında Antalya’da kampa giren Profesyonel Futbol Takımımız, günün ikinci antrenmanını akşam saatlerinde konakladığı otelin antrenman sahasında gerçekleştirdi.

Saat 19.00’da başlayan ve 1 saat 20 dakika süren çalışma basına açık gerçekleştirildi. Isınma çalışmasıyla başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncularımız dönüşümlü olarak dar alanda 7’ye 6 hücum ve defans organizasyonlarıyla antrenmanı tamamladı. Altyapıdan da, Erman Taşkın, Ömür Günaydın, Murat Rüzgar, Muhammed Akarslan, Semih Ergül, Uygar Mert Zeybek, Aziz Ceylan, Mehdi Akgül ve Cengizhan Gündüz olmak üzere toplamda 9 oyuncumuz antrenmanda yer aldı. Kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Erten Ersu ve Murat Hocaoğlu, Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı çalıştı.

Gribal enfeksiyon rahatsızlığı bulunan oyuncularımız Caner Erkin ve Gökhan Gönül takımdan ayrı düz koşu yaparak antrenmanı tamamlarken, Emre Belözoğlu takımdan ayrı gerçekleştirdiği özel program ile antrenmanı noktaladı.

Fenerbahçemiz, hazırlıklarına yarın yapacağı çift antrenman ile devam edecek. Günün ilk antrenmanı saat 11.00'de ve ilk 30 dakikası basın mensuplarına açık, günün ikinci antrenmanı ise saat 19.00'da basına kapalı gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ