Volkan Demirel Logo
14OCAK 2010
Antalya’da İlk Antrenman

Antalya’da İlk Antrenman

Ziraat Türkiye Kupası'nda Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıkları ve ikinci yarı çalışmaları için Antalya'da bulunan Fenerbahçemiz, kamp yaptığı Limak Arcadia Belek Oteli'nin sahasında ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Teknik Direktörümüz Christoph Daum yönetimindeki antrenman saat 15.30'da başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü. Daum'un sahada oyuncularıyla yaptığı mini toplantıyla başlayan antrenmanda daha sonra sözü Roland Koch aldı ve geleneksel motivasyon konuşmasını gerçekleştirdi. İlk olarak A2 Takımımızdan Antalya kampı kadrosuna katılan 2 genç oyuncu Okan ve Gökay'ı takıma takdim eden Koch bu oyuncuların ismini söyledikten sonra,  oyuncularımız da bir ağızdan "Hoş geldiniz" diye bağırdı. Daha sonra Fenerbahçe'nin yarıştığı tüm kulvarlarda lider durumda olduğunu anlatan Koch, oyuncularımızdan bunu tekrarlamalarını istedi. Bunun üzerine tüm oyuncularımız bir ağızdan ve yüksek sesle "Tüm kulvarlarda lideriz" sloganını attı. Roland Koch, son olarak oyuncularımıza şeker dağıtarak motivasyon işlemini tamamladı.

Dün akşamki Tokatspor maçında oynayan oyuncularımız sahilde bir yenilenme antrenmanı yaparken; diğer oyuncularımız koşu ve koordinasyon çalışmalarıyla başladıkları antrenmana el topu oynayarak devam etti. 1'i 1 ikili mücadele çalışması ve kanat organizasyonlarından sonra, dar alanda yapılan çift kale maçla antrenman sona erdi.

Gribal enfeksiyon geçiren Volkan Demirel ile sağ bacak ön üst adalesinde ödem bulunan Deniz Barış antrenmana çıkmadı. Bu oyuncularımız tedavi ve çalışmalarını otelin salonunda sürdürdü. Kasığında ödem bulunan Andre Santos ise Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı olarak sahada bir süre koştuktan sonra, çalışmalarına salonda devam etti.

Takımımız, yarın konakladığı otelin sahasında saat 10.00 ve 15.30'da yapacağı çift antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek.


PAYLAŞ

ETİKETLER
ANTALYA’DA, İLK, ANTRENMAN