Volkan Demirel Logo
05EYLÜL 2014
Antalya Şubemizden

Antalya Şubemizden "Şampiyonluk Ve 1 Milyon Üye Projesi Balosu"

Antalya Fenerbahçeliler Şubemiz tarafından organize edilen "Şampiyonluk ve 1 Milyon Üye Projesi Balosu"  Limak Lara Otel’de yapıldı.

Geceye; Başkanımız Aziz Yıldırım, Asbaşkanlarımızdan Mithat Yenigün-Nihat Özbağı, Yönetim Kurulu Üyelerimizden Selim Sapan, İdari Menajerimiz Hasan Çetinkaya, futbolcularımızdan  Volkan Demirel, Diego Ribas ve Alper Potuk ile Antalya Fenerbahçeliler Şube Başkanı Ali Can Demirci, şube yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Renkli görüntülere sahne olan gecede marşlar eşliğinde içeriye giren Başkanımız, yöneticilerimiz ve futbolcularımız, davetliler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Bu anı ölümsüzleştirmek isteyen davetliler, Başkanımız ve oyuncularımızla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ardından sahneye alkışlar eşliğinde futbolcularımızla birlikte çıkan Başkanımız Aziz Yıldırım önemli açıklamalarda bulundu.

Başkanımız Aziz Yıldırım: "Hedefimiz bir milyon Fenerbahçeliği kulübümüze üye yapmak"
Başkanımız Aziz Yıldırım, "Değerli Fenerbahçeliler, Değerli Antalya Fenerbahçe Şubesi başkan ve yönetim kurulu. Artık derneği kaldırdık, İstanbul’dan da tasdik edilmiştir. Artık burası Fenerbahçe’nin bir şubesidir. Türkiye’de her yerde şubeler açacağız, yurt dışında açacağız. Hedefimiz bir milyon Fenerbahçeliği kulübümüze üye yapmak. Bundan sonra seçimleri 15-20 bin kişi ile değil, gerekirse yüz binlerce insanımızla yapmak. Demokrasiyi, Fenerbahçe’nin içerisinde daha da büyütmek ve yeşertmek. Bizler bütün Fenerbahçelilere güvenerek, bu yola çıktık.  Bu yolda yalnız olmayacağımızı da biliyoruz. Yalnız bu yeni dönemde spor okullarına önem vereceğiz. Oradan başlayarak A takımlarımıza kadar Anadolu’nun her noktasından genç çocuklarımızı İstanbul’a götürerek, Fenerbahçe Spor Kulübü içerisinde spor yaptıracağız. Daha çok şey var anlatmaya, ama fazla şey söylemeye de gerek yok. Çünkü burada coşkulu Fenerbahçeliler bir arada. Büyüğünden küçüğüne burada bu gece eğleneceğiz, inşallah.  Geçmiş şampiyonluğu kutlarken, gelecekteki şampiyonluğun müjdesini bu gece burada sporcu arkadaşlarımızın konuşmaları ile alacağız. Hepinizi seviyorum. Hepinize iyi akşamlar diliyorum. Teşekkür ediyorum" dedi.

Başkanımız konuşmasını alkışlar eşliğinde tamamlarken, daha sonra söz alan oyuncularımız ise şu ifadeleri kullandı:

Volkan Demirel: "Saha içinde elimizden geldiği kadar sizleri mutlu etmek için, geçen sene olduğu gibi bu senede  4.yıldızla beraber, büyük bir şampiyonluk kazanıp, burada şampiyonluk coşkusunu yaşayacağız."

Alper Potuk: "Herkese teşekkür ediyorum. Sahada savaşmaya devam edeceğiz."

Diego Ribas: "Fenerbahçe gibi özel ve şampiyon bir kulübün, bir parçası olarak sizlerle beraber olmaktan dolayı çok mutluyum. Her zaman elimden geleni yapacağım."

Mithat Yenigün: "En çok üye kaydeden derneklerden bir tanesi de Antalya"
Asbaşkanlarımızdan Mithat Yenigün ise konuşmasına Antalya Şubemize teşekkür ederek, başladı. Mithat Yenigün, "Çalışkan Antalya Derneğimiz tekrardan bizi bir araya getirdi. Çalışmalarından dolayı Antalya Fenerbahçeliler Derneğimizin başkanı ve yönetim kurulu üyelerini kutluyorum. Yeni tüzüğün verdiği imkanlarla derneklerimiz büyük gayret içinde yeni üyeler kaydediliyor. En çok üye kaydeden derneklerden bir tanesi de Antalya. Fenerbahçe büyük bir ailedir. Bunu lafla değil icratla da gösteriyoruz. Son projemiz de başkanımızın liderliğinde  "1 milyon üye" paralosı ile büyüklüğümüzü gösterecek bir yapıya kavuşuyoruz. Her Fenerbahçelinin desteğine, yardımına ihtiyacımız var. Bu sezon 4 yıldızı takacağımızı Volkan, Diego ve Alper’in huzurunda sizlerle paylaşıyorum. Bu duygularla yola çıktık. Saygılar ve sevgiler" diyerek sözlerini noktalandırdı.

Antalya Fenerbahçeliler Şubemiz Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Akgün de, gecenin önemi ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Konuşmaların ardından Antalya Fenerbahçeliler Şubemizin Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Samut, 4 yıldızın yer aldığı büyük bir armayı Başkanımız Aziz Yıldırım’a armağan etti. Başkanımız da yeni kongre üyelerine, forma hediye etti.

Daha sonra yine sahneye çıkan yöneticilerimize ve oyuncularımıza, Antalya Şubemizin yöneticileri tarafından çeşitli hediyeler ve plaketler takdim edildi.

Renkli görüntülere sahne olan gecenin devamında ise oyuncularımızın imzalı formaları ve topları açık arttırma ile satıldı.Çekilişin ardından kesilen pasta ile gece son buldu..


PAYLAŞ