Volkan Demirel Logo
01OCAK 1753
Antalyaspor 1-0 Fenerbahçe

Antalyaspor 1-0 Fenerbahçe

FENERBAHÇE: Volkan Demirel,  Şener Özbayraklı, Martin Skrtel, Simon Kjaer, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de Souza, Alper Potuk, Jeremain Lens,  Volkan Şen, Moussa Sow.

-UEFA Avrupa Ligi'nin son haftasında Hollanda temsilcisi Feyenoord'u 1-0 yenerek, A Grubu'nu lider tamamlayan Fenerbahçemiz, ligde geride kalan 13 haftayı; 7 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyetle geçerek topladığı 25 puanla dördüncü sırada bulunuyor. Akdeniz temsilcisi Antalyaspor ise 4’er galibiyet ve beraberlik ile 5 mağlubiyet sonucu topladığı 16 puanla 12. sırada yer alıyor.

-Fenerbahçemiz, Antalyaspor ile yapacağı bu karşılaşmayla ligde rakibiyle 41. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 40 maçın 28'ini Fenerbahçe, 5'ini Antalyaspor kazandı, 7 karşılaşma da berabere sona erdi. Fenerbahçe'nin 77 golüne, Akdeniz temsilcisi 34 golle karşılık verdi. Geçen sezon İstanbul'da yapılan maçı Fenerbahçe 2-1 kazandı, Antalya'da ise gülen taraf 4-2'lik skorla ev sahibi ekip oldu.

-Takımlar seremoni için sahaya çıktı.

-Karşılaşma öncesi İstanbul'daki terör saldırısında hayatını kaybedenler için saygı duruşu yapılıyor.

-Antalya'da İstiklal Marşımız okundu. Karşılaşmanın yazı tura atışını bir polis memuru gerçekleştirdi.

1' Karşılaşmaya ev sahibi Antalyaspor başladı.

6' Alper'in arapasında Lens topla buluşamadı. Ancak daha önce Sow'a faul yapan Diego sarı kart gördü. Fenerbahçemiz serbest vuruş kullanacak. Futbolcularımız serbest vuruşu paslaşarak kullandıktan sonra topu alan Lens yerde kaldı. Fenerbahçemiz bir kez daha serbest vuruş kullanacak. Fenerbahçeli futbolcular serbest vuruşu paslaşarak kullandıktan sonra topu alan Lens yerde kaldı. Takımımız bir kez daha serbest vuruş kullanacak.

7' Fenerbahçemizde Hasan Ali soldan ortasını yapmak istedi ancak Danilo araya girdi. Sonrasında Volkan topu oyun alanında kontrol edemedi.

9' Hücum sırası Antalyaspor'da.. Danilo sağdan ortasını yapmak istedi ancak savunmaya yardıma gelen Volkan onun pozisyonunu bozdu.

16' Takımımız şimdi rakip ceza alanında. Volkan Şen'in ortasında Sow kafayla topu indirdi ancak Lens'ten önce Antalyaspor savunması araya girdi.

20' Fenerbahçemiz Lens ile rakip yarı alanda.. Soldan hareketlenen Lens, Alper Potuk'u düşündü ancak araya giren oyuncu Diego oldu.

28' Antalyaspor Eto'o ile kalemizde tehlike yarattı. Orta alanda topu alan Eto'o ceza sahamıza hareketlendi. Onun şutunda top kalecimiz Volkan'da kaldı.

30' Danilo'nun pasında Yekta ceza sahasının önünden şutunu çekti ancak top yandan auta gitti.

33' Fenerbahçemiz Lens ile rakip kalede... Kullanılan serbest vuruş sonrasında topla buluşan Şener'in sağdan ortasında Lens kafayı vurdu ancak top Fornenzi'de kaldı.

35' Fenerbahçemizin atağında Sow ceza alanında yerde kaldı ancak devam kararı çıktı.

44' Antalyaspor serbest vuruş kullandı.  Yekta'nın kullandığı serbest vuruşta Etame kafayı vurdu ancak top auta gitti.

45' İlk yarının son düdüğü geldi. Antalyaspor 0-0 Fenerbahçe.

46' İkinci yarıya Fenerbahçemiz başladı. 

49' Fenerbahçemiz Jeremain Lens ile rakip kalede tehlike yarattı. Serbest vuruşu kullanan Lens, doğrudan kaleyi düşündü. Onun şutunda top üst direğe çarparak dışarı gitti.

52' Fenerbahçemiz sağ kanattan hızlı çıktı. Lens ilerlemek isterken Sakıb'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Fenerbahçemiz serbest vuruş kullanacak.

52' Lens'in kullandığı serbest vuruşta Antalyaspor savunması topu karşıladı. Sonrasındaysa Volkan yerde kaldı. Takımımız bir kez daha serbest vuruş kullanacak.

53' Lens serbest vuruşu Moussa Sow'la paslaşarak kullandı. Ceza sahası içinde topla buluşan Moussa Sow'un topuna müdahale eden isim savunmada Diego oldu.

58' Hızlı gelişen Antalyaspor atağında Eto'o ceza sahasının dışından şutunu çekti ancak top dışarıya gitti.,

62' Fenerbahçemiz Moussa Sow ile rakip kalede: Onun uzaktan şutunda top savunmaya çarparak dışarıya gitti. Takımımız korner kullanacak.

63' Takımımızda korneri kullanan isim Lens oldu. Lens'in kullandığı kornerde Zeki topu uzaklaştırdı. Atağımız devam ederken Lens topu oyun alanında kontrol edemedi.

65' Antalyaspor Yekta ile 1-0 öne geçiyor. Ceza sahasının dışında topla buluşan Yekta'nın şutunda top ağlarımızda..

69' Fenerbahçemizde oyuncu değişikliği.. Alper Potuk'un yerine oyuna giren oyuncu Jose Fernandao.

73' Fenerbahçemiz bu kez Josef de Souza ile rakip kalede tehlke yarattı. Sol kanattan Volkan Şen'in ortasında Josef de Souza'nın volesinde top az farkla auta gitti.

76' Fenerbahçemizde ikinci oyuncu değişikliği.. Lens'in yerine Aatif oyuna giren isim oldu. 

82' Antalyaspor savunmasının arkasına gönderilen pasta Moussa Sow röveşatayla topu ağlara gönderdi ancak Cüneyt Çakır pozisyonda faul kararı verdi ve golü iptal etti.

86' Fenerbahçemizde sarı kart gören oyuncu Hasan Ali Kaldırım oldu. Hava topu mücalesinde M'Billa ile çarpışan Hasan Ali Kaldırım sarı kart gören oyuncumuz oldu.

90' Karşılaşmanın sonuna 7 dakika ilave edildi.

PAYLAŞ

ETİKETLER
ANTALYASPOR, 1-0, FENERBAHÇE