Volkan Demirel Logo
01MART 2010
Antalyaspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Antalyaspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Profesyonel Futbol Takımımız, Turkcell Süper Ligi'nin 24. haftasında, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 7 Mart Pazar günü Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktörümüz Christoph Daum yönetimindeki antrenman saat 10.00'da başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü. Antrenman öncesi Daum, oyuncularıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Daum toplantıda, "Bu duruma hep beraber geldik. Hep birlikte çözüm bulacağız ve hep birlikte düzlüğe çıkacağız" diye konuştu. Toplantının ardından kalecilerimizden Fehmi Mert Günok, takımımızın malzemecilerinden Cemil Bulut ve  tercümanlarımızdan Samet Güzel için kupalı doğum günü kutlamaları yapıldı. Daha sonra B.Belediyespor maçında görev alan oyuncularımız bir yenileme çalışması yaparak tesislere geçti. Kalan oyuncularımız ise Roland Koch ve Tumani hoca yönetiminde koşu, ardından da açma-germe hareketleriyle antrenmanı tamamladı. A Milli Takım kadrosunda bulunan Volkan Demirel, Gökhan Gönül ve Emre Belözoğlu, Ümit Milli Takım kadrosundan bulunan Volkan Babacan, U19 Milli Takımı kadrosunda bulunan Okan Alkan, İspanya Milli Takımı kadrosunda bulunan Daniel Güiza ve Uruguay Milli Takımı kadrosunda yer alan Diego Lugano antrenmanda yer almadı. Sakatlıkları süren Mehmet Topuz ve Uğur Boral antrenmana çıkmadı, kendilerine verilen program dahilinde tedavi ve çalışmalarını sürdürdü. Omuzundaki sakatlığı dolayısıyla Almanya'ya giden Özer Hurmacı da antrenmana katılmadı. Ali Bilgin ise, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde, takımdan ayrı bir programla çalıştı.

2 Mart Salı gününü(Yarın) izinli geçirecek olan Takımımız, Antalyaspor hazırlıklarına 3 Mart Çarşamba günü saat 11.00'de ve 15.30'da yapacağı antrenmanlarla devam edecek. 11.00'de yapılacak antrenman basına açık,15.30'da yapılacak günün ikinci antenmanı ise basına kapalı olarak gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ