Volkan Demirel Logo
09AĞUSTOS 2010
Antalyaspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Antalyaspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Fenerbahçemiz, ligin ilk haftasında MP Antalyaspor ile kendi evinde oynayacağı maçın hazırlıklarına,1 günlük iznin ardından, sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı günün ilk antrenmanıyla devam etti. Milli takımlara giden 9 oyuncumuzun yer almadığı antrenman 1.5 saat sürdü.

Aykut Kocaman yönetiminde saat 10.00’da başlayan antrenman boyunca, teknik ekipte yer alan Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay,  kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenmanda daha sonra top kapma ve pas çalışmaları yapıldı. Antrenman çift kale maçla sona erdi. Kalecilerimiz, çift kale maça kadar Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk yönetiminde takımdan ayrı çalışmalar yaptı. Bu arada A2 Takımımızdan Alptekin Teytey de antrenmanda yer aldı.

Milli takımlara giden oyuncularımız Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Kazım Kazım, Miroslav Stoch, Issiar Dia, Andre Santos ve Diego Lugano antrenmanda yer almadı. İlhan Eker ve Berk Elitez ise, Kondisyonerimiz Alper Aşçı ve Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde sahada ve salonda yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladılar.

Takımımız günün ikinci antrenmanını da Can Bartu Tesisleri’nde yapacak. Saat. 18.00’de başlayacak antrenman, basına kapalı tutulacak.


PAYLAŞ