Volkan Demirel Logo
10AĞUSTOS 2010
Antalyaspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Antalyaspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Fenerbahçemiz, ligin ilk haftasında Medical Park Antalyaspor ile kendi evinde oynayacağı maçın hazırlıklarına Can Bartu Tesisleri’nde akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman boyunca, teknik ekipte yer alan Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay,  kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenman 3 grup halinde yapılan pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman, taktik ağırlıklı çalışmalarla sona erdi. Antrenmanın sonunda İznik Fenerbahçeliler Derneği yöneticileri,  İznik Çinisinden yapılma bir kaftanı, Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman’a hediye etti.

Ameliyat olduğu dizinde ağrıları bulunan Uğur Boral ile sol ayak bileğinde ağrıları bulunan İlhan Eker antrenmana çıkmadı. Bu oyuncularımız tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Berk Elitez ise Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde sahada ve salonda takımdan ayrı yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Milli takımlara giden Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Kazım, Kazım, Issiar Dia, Andre Santos, Diego Lugano  ve Miroslav Stocnh da antrenmanda yer almadı.

Takımımız hazırlıklarını, 11 Ağustos Çarşamba günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı çift antrenmanla sürdürecek. Saat 10.00’da başlayacak antrenman basına kapalı, saat 18.00’de başlayacak antrenman ise basına açık tutulacak.


PAYLAŞ