Volkan Demirel Logo
23EYLÜL 2009
Antalyaspor Maçının Hazırlıkları Başladı

Antalyaspor Maçının Hazırlıkları Başladı

Profesyonel Futbol Takımımız, iki günlük aranın ardından 26 Eylül 2009 Cumartesi günü deplasmanda Antalyaspor maçının hazırlıklarına bugün sabah saatlerinde yaptığı idman ile başladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde saat 10.00'da teknik direktörümüz Christoph Daum'un mini toplantısıyla başlayan idman, daha sonra Roland Koch'un motivasyon dolu konuşmasıyla devam etti. Koch'un, "Biz bu hafta hangi maçı almalıyız?" sorusuna futbolcularımız "7. maçımızı" şeklinde yanıt verdi. Maçın adamı seçilen Vederson yine omuzlarda taşındı

Isınma, koordinasyon ve istasyon çalışmasının ardından takımımız, dar alanda pas organizasyonları ve taktik çalışması ve geniş alanda çift kale maç ile idmanı tamamladı.

Deniz Barış, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan yönetiminde çalışırken, boğaz enfeksiyonu geçiren Abdülkadir ve Daum'dan izinli olduğu öğrenilen Volkan Demirel idmana katılmadı.

İdman sonrasında oyuncularımızdan Cristian Baroni, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Akşam idmanından notlar

Profesyonel Futbol Takımımız günün ikinci idmanını saat 16.00'da yaptı. Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde fizik ve kondisyon ağırlıklı gerçekleştirilen idman bir saat 45 dakika sürdü. Antrenmana tüm oyuncularımız katıldı.

Takımımız Antalyaspor maçının hazırlıklarını yarın saat 18.00'de yapacağı idman ile sürdürecek.

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ