Volkan Demirel Logo
12AĞUSTOS 2010
Antrenman Maçı Yaptılar

Antrenman Maçı Yaptılar

Profesyonel Futbol A Takımımız,  ligin ilk haftasında MP Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, Can Bartu Tesisleri’nde akşam saatlerinde Fenerbahçe A2 Takımıyla yaptığı ve basına kapalı tutulan antrenman maçıyla sürdürdü. Maçı A Takımımız 6-0 kazandı.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.30’da başlayan ve 1 saat  30 dakika süren antrenman boyunca, teknik ekipte yer alan Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu. Sakatlıkları süren Güiza, Deivid ve Berk Elitez antrenmana çıkmadı. Bu oyuncularımız tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Milli takımlarına giden oyuncularımızdan Diego Lugano ve İsiar Dia haricindeki tüm oyuncularımız antrenmana katıldı. Lugano ve Dia’nın bugün akşam saatlerinde İstanbul’da olacağı belirtildi. Bu arada yine milli takımlara giden oyuncularımızdan Emre Belözoğlu, Andre Santos, Gökhan Gönül ve Volkan Demirel antrenman maçına katılmadı. Bu oyuncularımız bir yenilenme çalışmasıyla antrenmanı tamamladı.
Antrenman maçında A Takımımızın gollerini Gökhan Ünal(3) Semih, Özer ve Mehmet Topuz kaydetti. Antrenman maçının bir bölümünü tesislere gelen Başkanımız Aziz Yıldırım, yöneticilerimiz Murat Özaydınlı, Şekip Mosturoğlu ve Ömer Temelli de izledi.

Fenerbahçemiz, 13  Ağustos Cuma  günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı, saat 18.00’de başlayacak ve basına da açık tutulacak antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.


BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ

ETİKETLER
ANTRENMAN, MAÇI, YAPTILAR