Volkan Demirel Logo
21EYLÜL 2008
Antrenman Notları

Antrenman Notları

Profesyonel Futbol Takımımız deplasmanda oynayacağımız Sivasspor maçı için hazırlıklara başladı.

Saat 11.00'de Samandıra Kamp Merkezi'nde toplanan oyuncularımız teknik direktörümüz Luis Aragones'in sahada yaptığı kısa toplantı ile antrenmana başladı.

Carlos Cascallana'nın yaptırdığı koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinden sonra iki takıma ayrılan oyuncularımız günü kuvvet ve çabukluk idmanı ile tamamladı.

Akşam maçta görev alan oyuncularımızın Cesar Mendiondo ile rejenerasyon idmanı yaptığı diğer oyuncularımızın ise Carlos Cascallana ve Luis Aragones yönetiminde ayrı çalıştığı gözlemlendi. Rejenerasyon idmanını tamamlayan oyuncularımızın daha sonra tesislerde masaj ve tedavilerine devam edildi. Sahada kalan oyuncularımız antrenmanın son bölümünde dar alanda yapılan maçla antrenmanı tamamladılar. Antrenmana PAF takımı kalecisi Ertuğrul Taşkıran'da katıldı.

Semih Salı Günü Antrenmanlara Başlayacak
Samandıra Kamp Merkezi'nde yapılan antrenmana Alex, Lugano, Josico, Vederson, Deivid, Volkan ve Semih katılmadı. Volkan Demirel'in sağ arka baldırındaki ağrı yüzünden antrenmana katılmadığı Lugano'nun akşam ki maçta ayağına aldığı darbe yüzünden tedavisinin tesislerde sürdüğü, Alex'in dinlendirildiği ve Semih'inde Salı günü yapılacak antrenmana katılacağı açıklandı.

Profesyonel Futbol Takımımız Pazartesi gününü izinli geçirdikten sonra Salı günü sabah saat 10.30'da yapacağı idmanla Sivasspor maçı hazırlıklarına devam edecek.
 


PAYLAŞ

ETİKETLER
ANTRENMAN, NOTLARI