Volkan Demirel Logo
01MART 2012
Antrenmandan Notlar

Antrenmandan Notlar

Fenerbahçemiz, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını, Can Bartu Tesisleri’nde bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.


Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 12.00’de başlayan antrenman, 1 saat 20 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanın devamında oyuncularımız, 3’er gruba ayrılarak ayak tenisi oynadılar. Antrenman, kanat organizasyonu ve şut çalışmasıyla devam ederken kalecilerimiz Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı ve Erten Ersu ise, Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı olarak özel bir idman yaptılar.


Öte yandan, Milli takımda bulunduklarından dolayı bugünkü antrenmana katılamayan oyuncularımızdan Reto Ziegler bu akşam, Joseph Yobo ve Henri Bienvenu ise yarın takıma dahil olacaklar.  


Ayrıca, Bekir İrtegün’ün tedavisine devam edilirken Almanya’da ameliyat olan ve rehabilitasyon sürecinde bulunan Sezer Öztürk’ün Pazartesi günü doktoru tarafından yapılacak kontrollerin ardından İstanbul’a dönmesi bekleniyor.  


Caner Erkin’in durumu iyi

Dün akşam Slovakya ile oynanan milli maçta dizine darbe alan oyuncumuz Caner Erkin’in ise doktorumuz Ertuğrul Karanlık tarafından kontrolleri tesislerimizde yapıldı. Doktorumuz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; Caner için herhangi bir sakatlık bulgusuna rastlanmadığını vurgularken, ağrılarının bulunduğunu ancak kas sakatlığının bulunmadığını belirtti.


Takımımız hazırlıklarına, 2 Mart Cuma günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 17.00’de başlayacak antrenman, basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ

ETİKETLER
ANTRENMANDAN, NOTLAR