Volkan Demirel Logo
01NİSAN 2011
Antrenmandan Notlar

Antrenmandan Notlar

Profesyonel Futbol Takımımız, 3 Nisan Pazar günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

 

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 17.00’de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

 

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan top kapma ve pas çalışması ile devam etti.  Oyuncularımız antrenmanı dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladılar. Kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ile Ertuğrul Taşkıran daha sonra çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldılar.  

 

Gribal enfeksiyon rahatsızlığı nedeniyle dün akşam saatlerinde yapılan antrenmana katılmayan  Alex de Souza ile bir süredir göz enfeksiyonu rahatsızlığı nedeniyle idmanlara katılamayan Berk Elitez takımla birlikte çalışmalara katıldı.

 

Gribal enfeksiyon rahatsızlığı bulunan Mamadou Niang antrenmana katılmazken, antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalışmalara katılan Emre Belözoğlu ardından içeri geçerek çalışmalarını burada tamamladı.  Antrenmanın ikinci bölümünde sol arka üst adelesinde ağrı hisseden Selçuk Şahin ise antrenmanı tedbir amaçlı yarıda bıraktı.

 

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’ne gelen yöneticilerimizden Murat Özaydınlı ile Ali Yıldırım antrenmanın bir bölümünü takip ettiler.

 

Tuttukları dilek gerçek oldu

 

Almanya’nın Köln kentindeki ’Bir Dilek Tut’ isimli sivil toplum kuruluşu ve Köln Fenerbahçeliler Derneğimizin organizasyonuyla Köln’den İstanbul’a gelen kanser hastası Fenerbahçe sevdalısı 3 minik; Adem Deniz, Kerem Basol, Kaan Akbudak’ın dileği gerçeğe dönüştü.

 

Beraberindeki refakatçiler ve Köln Fenerbahçeliler Derneğimizin yöneticilerinden Murat Sarıkaya ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı, Fenerbahçe Müzesi ve Fenerium’u gezen minik Fenerbahçeliler ardından  Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’ne giderek, oyuncularımızla bir süre sohbet ettiler ve antrenmanı izlediler.

 

Fenerbahçemiz, 2 Nisan Cumartesi günü saat 18.00’de Can Bartu Tesisleri’nde basına kapalı yapacağı antrenmanla Bursaspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak tesislerimizde  kampa girecek.

 

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

 


PAYLAŞ

ETİKETLER
ANTRENMANDAN, NOTLAR