Volkan Demirel Logo
01EYLÜL 2017
Antrenmandan Notlar

Antrenmandan Notlar

Fenerbahçemiz, Medipol Başakşehir ile oynayacağı lig maçının hazırlıklarına, Can Bartu Tesislerimizde bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti.

Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman saat 18.00’de başladı ve 1 saat 45 dakika sürdü. Oyuncularımız antrenmanın ilk bölümünde salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışmaları yaptı. Ardından sahaya geçen oyuncularımız ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 5’e 2 top kapma ve pas çalışması ile antrenmanı sürdürdü. Antrenman, dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla noktalandı.

Mehmet Ekici ve Yiğithan Güveli, çalışmalarını takımdan ayrı özel program dahilinde sürdürdü. Milli takımlarda bulunan oyuncularımız Mehmet Topal, İsmail Köybaşı, Ozan Tufan, Şener Özbayraklı, Martin Skrtel, Nabil Dirar, Roman Neustadter, Mauricio Isla, Robin van Persie, Giuliano Victor De Paula, Oğuz Kağan Güçtekin ve Ahmethan Köse antrenmanda yer almadı. Eşi doğum yaptığı için izinli olan Volkan Demirel de antrenmana katılmadı.


Takımımız, Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarını 2 Eylül Cumartesi günü Fenerbahçe Can Bartu Tesislerimizde yapacağı çalışmalarla sürdürecek.


PAYLAŞ

ETİKETLER
ANTRENMANDAN, NOTLAR