Volkan Demirel Logo
04OCAK 2013
Antrenmandan Notlar

Antrenmandan Notlar

Fenerbahçemiz, Antalya kampındaki hazırlıklarını, bugün akşam saatlerinde yaptığı günün ikinci antrenmanıyla sürdürdü.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde başlayan antrenman, kafilemizin konakladığı Sentido Zeynep Golf Hotels’in sahasında basın mensuplarına kapalı gerçekleştirildi.

2 grup halinde başlayan antrenmanda, 1.gruptaki futbolcularımız; Salih, Recep, Stoch, Beykan, Aziz, Meireles, Hasan Ali, Gökhan, Cristian ve Hakan saat 17.00’de salonda başladıkları antrenmanı, 1 saat 20 dakikalık kuvvet çalışmasının ardından, sahada ısınma hareketleri ve "sled" antrenmanıyla tamamladı. Saat 18.00’de ise yine salonda çalışmaya başlayan 2.gruptaki oyuncularımız; Caner, Bekir, Krasic, Semih, Mehmet Topal, Sow, Egemen, Orhan, Serdar, Mehmet Topuz ile Selçuk Şahin buradaki kuvvet çalışmasının ardından, sahada ısınma hareketleri ve "sled" çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Kalecilerimiz Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Mert Günok ve Erten Ersu Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı çalıştı.

Öte yandan sol ayak bileğinde sakatlığı bulunan Sezer Öztürk antrenmanda yer almadı. Sezer, tedavi ve çalışmalarını otelde sürdürdü. Oğlu Aidan Kuyt’ın kaza geçirmesi üzerine izin alarak İstanbul’a giden Hollandalı oyuncumuz Dirk Kuyt ise antrenmanda yer almadı.

Takımımız hazırlıklarına konakladığı otelin sahasında yapacağı çift antrenmanla devam edecek. 5 Ocak Cumartesi günü, saat 10.00’da başlayacak ilk antrenman basın mensuplarına açık, günün ikinci antrenmanı ise saat 18.00’de basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek.



Fenerbahçemizi rekor sayıda gazeteci takip ediyor
Türk sporunun öncüsü olmaya devam eden Kulübümüz, bunun en son örneğini Antalya kampında Takımımızı takip eden medya mensubu sayısıyla gösterdi.

Fenerbahçemizin devre arası kampındaki bütün ayrıntılar; televizyonların canlı yayınları, gazete ve dergilerin günlük haberleri ile spor kamuoyuna anında iletilirken bu işi büyük bir titizlikle yürütmesi için çok sayıda medya mensubu görev yapıyor. Futbol takımımızı yerli ve yabancı yaklaşık 50 medya mensubu takip ederken, 4 canlı yayın aracıyla gelişmeler anında ekranlara yansıtılıyor. Muhabir, foto muhabiri ve canlı yayın ekipleriyle kamptaki tüm gelişmeler spor kamuoyuna büyük bir ilgiyle aktarılırken, aynı ilginin Fenerbahçemizin rakibi diğer kulüpler için olmadığı görülüyor. Fenerbahçemiz bir medya ordusu tarafından takip edilirken, Galatasaray’ı 22, Beşiktaş’ı 18, Trabzonsporu da çoğu yerel 11 medya mensubu takip ediyor.

Özetle Galatasaray,Beşiktaş ve Trabzonspor kamplarını takip eden medya mensubu sayısının toplamı sadece Fenerbahçe kampını takip eden medya mensubunun sayısına ancak ulaşabilmiş durumda. Fenerbahçemizin farkı ve farklılığı kulüplerin Antalya kamplarındaki medya ilgisiyle orantılı olarak da açıkça görülüyor.



BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ

ETİKETLER
ANTRENMANDAN, NOTLAR