Volkan Demirel Logo
04KASIM 2010
Antrenmandan Notlar

Antrenmandan Notlar

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında, evinde Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.


Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 17.00’de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren basına kapalı antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

 

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman oyuncularımızın 3’erli gruplar halinde 5’e 2 top kapma ve pas çalışması ile devam etti. Dar alanda yapılan hücum ve defans organizasyonlarının ardından antrenman taktik ağırlıklı yapılan çift kale maçla tamamlandı.


Bir süredir diş tedavisi nedeniyle antrenmanlara katılmayan Volkan Demirel, bugün takımla birlikte çalışmalara katıldı. Kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışan kalecilerimiz Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı ve Mert Günok, daha sonra çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldılar.


Tedavisini Almanya’da sürdüren Özer Hurmacı ile tedavi süreçleri ve çalışmaları tesislerde devam eden  Mamadou Niang, Issiar Dia, Selçuk Şahin, İlhan Eker, Ertuğrul Taşkıran, Gökhan Gönül ve Daniel Güiza antrenmana katılmazken bir süredir sakatlığı nedeniyle takımla binlikte çalışmalara katılamayan Berk Elitez de takımla birlikte çalışmalara katıldı.  


Fenerbahçemiz, Eskişehirspor maçının hazırlıklarını, 5 Kasım Cuma günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla tamamlayarak, tesislerde kampa girecek. Saat 18.00’de başlayacak antrenman, basın mensuplarına kapalı tutulacak.

 



PAYLAŞ

ETİKETLER
ANTRENMANDAN, NOTLAR