Volkan Demirel Logo
05MAYIS 2011
Antrenmandan Notlar

Antrenmandan Notlar

Fenerbahçemiz, KDÇ Karabükspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına, bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 3 ayrı grup halinde yapılan top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Ardından oyuncularımız 4 takıma ayrıldı ve dönüşümlü olarak dar alanda yapılan kurallı çift kale maçlarla antrenman sona erdi. Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı çalışmalar yapan kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, çift kale maçlarda dönüşümlü olarak görev aldı.

Takımla birlikte antrenmana çıkan ve çalışmanın büyük bölümüne katılan Mamadou Niang, antrenmanın son bölümünde sağ kalçasında ağrı hissedince, tedbir amaçlı olarak çalışmayı bıraktı ve tesislere geçti. Sol arka üst adalesinde ağrı hissettiği için dünkü çalışmayı yarım bırakan ve sol üst adalesinde zorlamaya bağlı ödem tespit edilen Daniel Güiza, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde bir süre sahada düz koşu yaptıktan sonra tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Sakatlığı süren Issiar Dia ile sol kasığında ağrı hisseden Semih Şentürk antrenmana çıkmadı. Bu oyuncularımız da tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü.

Takımımız KDÇ Karabükspor maçı hazırlıklarına, 6 Mayıs Cuma günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 18.00’de başlayacak antrenman, basın mensuplarına kapalı tutulacak.


PAYLAŞ

ETİKETLER
ANTRENMANDAN, NOTLAR