Volkan Demirel Logo
06EKİM 2011
Antrenmandan Notlar

Antrenmandan Notlar

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda Mersin İdman Yurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarına, akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

 

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman, basına açık gerçekleştirildi. Antrenman boyunca, Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de hazır bulundu

 

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncularımız 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından dayanıklılık koşusu yaptılar. Oyuncularımız antrenmanı dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladı.

 

Öte yandan U18 Takımımızın kalecilerinden İsmet Yumakoğluları ile Hasan Hüseyin Akınay, A Takımımızla antrenma çıktı. Kalecilerimizden Mert Günok, İsmet Yumakoğluları ve Hasan Hüseyin Akınay kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışmalarını tamamladıktan sonra çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldılar.

 

Uğur Boral, bireysel oyuncu antrenörümüz Dolu Arslan ile sahada yaptığı koşu ile çalışmalarını sürdürürken, Milli takım kampından sakatlığı nedeniyle çıkarılan ve tesislerimize gelen Selçuk Şahin ile Serdar Kesimal, Issiar Dia ve Serkan Kırıntılı’nın tedavi ve çalışmalarına tesislerimizde devam edildi.

 

Antrenmana, A Milli takımlarda bulunan Volkan Demirel, Gökhan Gönül,  Emre Belözoğlu, Joseph Yobo, Miroslav Stoch, Reto Ziegler ile Ümit Milli Takımımızda bulunan Gökay İravul ve A2 Takımımızda görev alan Hasan Erbey, Berk Elitez, Recep Niyaz ve Erten Ersu katılmadı.

 

Fenerbahçemiz Mersin İdman Yurdu maçının hazırlıklarını, 7 Ekim Cuma  günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 18.00’de başlayacak antrenman basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek.

 

300 bininci takipçiye imzalı Alex forması 

 

Öte yandan Resmi twitter hesabımızın 300 bininci takipçisine Profesyonel Futbol Takımımızn kaptanı Alex, imzalı formasını hediye edecek.

 

Resmi twitter hesabımızda yer alan mesajda, Brezilyalı futbolcunun 300 bininci takipçiye Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde imzalı forma vereceği belirtildi. Alex’in ayrıca tüm takipçiler içinden en yaratıcı tweet’i atan 10 kişiye de imzalı forma vereceği kaydedildi. 300 bin takipçi içerisinde forma kazanan 10 talihli arasında yer almak isteyenlerin, kulübün twitter hesabına, başına Alex yazarak kaptanla ilgili mesaj atabilecekleri belirtildi. Forma kampanyası 300 bininci takipçiye ulaşıldığında sona erecek.


PAYLAŞ

ETİKETLER
ANTRENMANDAN, NOTLAR