Volkan Demirel Logo
09ŞUBAT 2011
Antrenmandan Notlar

Antrenmandan Notlar

Fenerbahçemiz, Kayserispor maçının hazırlıklarına, akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti. Takımımız, milli takımlara giden oyuncularımızdan yoksun gerçekleşen antrenmanı dayanıklılık çalışmaları ve dar alandaki çift kale maçlarla tamamladı.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 35 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Milli takımlarda bulunan Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül,Volkan Demirel, Mert Günok,  Mamadou Niang, Issiar Dia, Joseph Yobo, Miroslav Stoch ve Andre Santos ile tesislerde ayrı çalışan Uğur Boral haricinde tüm oyuncularımızın katıldığı antrenman, düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra dayanıklılık koşusu yapan oyuncularımız, 4 grup halinde gerçekleştirdikleri top kapma ve pas çalışmasının ardından, dar alanda yaptıkları çift kale maçlarla antrenmanı tamamladı. Uğur Boral ise Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde tesislerde yaptığı ayrı bir çalışmayla antrenmanı tamamladı.

Takımımız, 10 Şubat Perşembe günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla Kayserispor maçının hazırlıklarına devam edecek. Saat 18.00’de başlayacak antrenman, basın mensuplarına da açık tutulacak.


PAYLAŞ

ETİKETLER
ANTRENMANDAN, NOTLAR