Volkan Demirel Logo
10OCAK 2011
Antrenmandan Notlar

Antrenmandan Notlar

Fenerbahçemiz ikinci yarı hazırlıklarını, sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. İki grup halinde yapılan antrenmanda oyuncularımız salonda ve sahada yaptıkları çalışmalarla hazırlıklarını sürdürdü.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 10.30’da başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Oyuncularımız Semih Şentürk, Andre Santos, Caner Erkin, Gökay Iravul, Hasan Erbey, Mehmet Topuz ve Selçuk Şahin salonda kendilerine verilen programlar dahilinde yaptıkları kuvvet çalışmalarının ardından, sahada yaptıkları dayanıklılık koşusuyla antrenmanı tamamladılar.

Bekir İrtegün, Fabio Bilica, İlhan Eker, Diego Lugano, Alex de Souza, Mamadou Niang, Cristian Baroni ve Miroslav Stoch ise sahada çalışan grupta yer aldı. Bu grup koşu ve ısınma çalışmalarının ardından pas organizasyonları ve dar alanda yaptıkları çift kale maçla antrenmanı tamamladı. Kalecilerimiz Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde ayrı çalışmalar yaptıktan sonra, dönüşümlü olarak çift kalede görev aldılar.

Volkan Demirel, Emre Belözoğlu, Uğur Boral ve Issiar Dia, sahada Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde hafif tempolu koşu yaptıktan sonra tesislere geçerek tedavilerini sürdürdüler. Sol ayak bileğinde şişlik bulunan Özer Hurmacı ise salondaki grupla kuvvet çalışması yaptıktan sonra sahada hafif tempolu koşunun ardından tedavisini sürdürdü.

Sol üst baldırında ağrıları bulunan Gökhan Gönül ve soğuk algınlığı geçiren Berk Elitez antrenmanı katılmadı ve tedavilerini tesislerde sürdürdü. Sağ üst adalesinde zorlanma tespit edilen Joseph Yobo da antrenmana çıkmadı tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Tedavi süreci devam eden Daniel Güiza da antrenmana çıkmadı. U19 Milli Takımı aday kadrosunda yer alan Okan Alkan da antrenmanda yer almadı.

Takımımız günün ikinci antrenmanını da Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirecek. Saat 17.00’de başlayacak antrenman basına kapalı tutulacak.


PAYLAŞ

ETİKETLER
ANTRENMANDAN, NOTLAR