Volkan Demirel Logo
10EYLÜL 2013
Antrenmandan Notlar

Antrenmandan Notlar

Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında, 16 Eylül Pazartesi günü Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Profesyonel Futbol Takımımız, hazırlıklarını akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal yönetiminde saat 18.00’de başlayan antrenman, 2 saat sürdü.
Salonda denge, koordinasyon ve kuvvet çalışmasıyla başlayan antreman, sahada gerçekleştirilen koşu, top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman hücum ve defans organizasyonlarıyla tamamlandı.

Uygar Mert Zeybek, Semih Ergül, Furkan Taşdemir, Eray Demir, Mehdi Akgül, Fatih Somuncu, Cengizhan Gündüz, Yiğit Özden, Tolga Tekin ve Muhammed Akarslan olmak üzere toplamda 10 Altyapı oyuncumuz da Takımımızın antrenmanına katıldı.

Antrenmanda, milli takımlarda bulunan oyuncularımız Alper Potuk, Gökhan Gönül, Volkan Demirel, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Dirk Kuyt, Michal Kadlec, Emmanuel Emenike, Bruno Alves, ve Raul Meireles yer almazken, Ülkelerinin milli takımlarından dönen futbolcularımızdan Pierre Webo ve Moussa Sow, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Öte yandan Joseph Yobo ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.

Fenerbahçemiz, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını 11 Eylül Çarşamba günü yapacağı çift antrenmanla sürdürecek. Günün ilk antrenmanı 10.30'da, ikinci antrenmanı ise 18.00'de başlayacak.


PAYLAŞ

ETİKETLER
ANTRENMANDAN, NOTLAR