Volkan Demirel Logo
12MAYIS 2011
Antrenmandan Notlar

Antrenmandan Notlar

Fenerbahçemiz,  Ankaragücü maçının hazırlıklarına, bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 25 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 2 grup halinde yapılan top kapma ve pas çalışmasının ardından, dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi. Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı çalışmalar yapan kalecilerimiz Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, çift kalede dönüşümlü olarak görev aldı. Bu arada Fenerbahçe Kart’ın, üyelerine Fenerbahçe ile ilgili bir dizi ayrıcalık sunan yeni projesi Fenerbahçe Premium Kart sahibi 6 taraftarımız, antrenmanın tamamını Can Bartu Tesisleri’nde kendilerine ayrılan özel bölümde izledi.

Sağ diz yan bağlarında zorlama tespit edilen Özer Hurmacı ile sol ayak bileğindeki sakatlığı süren Miroslav Sotch, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde, takımdan ayrı olarak sahada bir süre düz koşu yapıp ayrı programla çalıştıktan sonra tesislerde tedavi gördü. Bel ağrısı bulunan Volkan Demirel tedbir amaçlı olarak antrenmana çıkmadı ve çalışmalarına salonda devam etti. Sol kasık bölgesindeki ağrı nedeniyle dünkü çalışmayı yarım bırakan Gökhan Gönül de tedbir amaçlı olarak antrenmana çıkmadı ve salonda yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı.Sağ arka adalesinde sertleşme bulunan Mamadou Niang da antrenmana çıkmadı; Dolu Arslan gözetiminde çalışma ve tedavisini tesislerde sürdürdü. Sağ ayak bileğindeki ağrısı süren Fabio Bilica da tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü.

Takımımız, Ankaragücü maçı hazırlıklarına, 13 Mayıs Cuma günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 18.00’de başlayacak bu antrenman, basın mensuplarına kapalı tutulacak.


PAYLAŞ

ETİKETLER
ANTRENMANDAN, NOTLAR