Volkan Demirel Logo
12EKİM 2011
Antrenmandan Notlar

Antrenmandan Notlar

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına,  akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

 

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 35 dakika süren antrenman basına açık gerçekleştirildi. Antrenman boyunca, Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

 

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 4 grup halinde yapılan top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Dar alanda pas organizasyonlarının ardından yine dar alanda hücum ve defans varyasyonları çalışan oyuncularımız, antrenmanı dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladı. Milli takımımızdan dönen Mert Günok da çalışmaların tamamında takımla birlikte yer aldı.

 

Öte yandan Milli takımımızdan dönen Emre Belözoğlu ile tedavisi devam eden Selçuk Şahin takımdan ayrı yaptıkları çalışmalarla antrenmanı  tamamlarken, İsviçre Milli takımından dönen Reto Zigler ile Ümit Milli takımımızdan dönen Gökay İravul ise antrenmanın ikinci bölümüne yetişti. Bu ikinci oyuncumuz, antrenmanı takımdan ayrı yaptıkları koşu çalışması ile tamamladı.

 

Soğuk algınlığı bulunan Joseph Yobo ile U19 Takımımızın kadrosuna çağrılan Recep Niyaz antrenmana katılmazken, sol göğüs bölgesinde kas ağrısı olan Gökhan Gönül’ün durumu ise çekilecek MR’dan sonra belli olacak. Volkan Demirel, Serdar Kesimal ve Serkan Kırıntılı’nın ise tedavi ve çalışmalarına tesislerimizde devam ediliyor.  

 

Takımımız, Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarına, 13 Ekim Perşembe günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Antrenman saat 18.00’de başlayacak ve basın mensuplarına açık gerçekleştirilecek


PAYLAŞ

ETİKETLER
ANTRENMANDAN, NOTLAR