Volkan Demirel Logo
12EKİM 2012
Antrenmandan Notlar

Antrenmandan Notlar

Fenerbahçemiz, Bursaspor maçı hazırlıklarına, bugün akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı günün ikinci antrenmanıyla devam etti.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman, saat 18.00 başladı ve 1 saat 40 dakika sürdü.

Üst sahada koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Ardından dar alanda yapılan pas organizasyonları ve şut çalışmasına geçildi. Antrenman kanat organizasyonlarıyla yapılan çalışmanın ardından sona erdi.

A Milli Takımımızın kadrosunda bulunan oyuncularımız Volkan Demirel, Bekir İrtegün, Caner Erkin, Egemen Korkmaz, Mert Günok, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım ve Mehmet Topal, A2 Milli Takımımızın kadrosuna çağrılan Özgür Çek, U19 Milli Takımımızın kadrosunda bulunan oyuncumuz Recep Niyaz ile milli takımlarında bulunan oyuncularımız Moussa Sow, Dirk Kuyt, Raul Meireles ve Miroslav Stoch antrenmanda yer almadı. Öte yandan sakatlığı devam eden Joseph Yobo, tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Sol ayağında ağrıları bulunan Mehmet Topuz, antrenmana çıkmayarak, çalışmalarını salonda sürdürdü.

Bursaspor maçı hazırlıkları, 13 Ekim Cumartesi günü devam edecek. Saat 18.00’de başlayacak bu antrenman basına kapalı gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ

ETİKETLER
ANTRENMANDAN, NOTLAR