Volkan Demirel Logo
14TEMMUZ 2010
Antrenmandan Notlar

Antrenmandan Notlar

Fenerbahçemiz, yeni sezon hazırlıkları kapsamında yaptığı Belçika kampının üçüncü gününde, çalışmalarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman yerel saatle 10.00’da başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü.

Genk Stadı’nın yanında bulunan sahada antrenman boyunca, teknik ekipte yer alan Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Dr. Alper Aşçı, kaleci antrenörü Murat Öztürk ile maç analisti Arda Keskin de sahada hazır bulundu.

Takımımız idmana koşu, koordinasyon ve 3 grup halinde 5’e 2 top çalma çalışması ile başladı. Daha sonra oyuncularımız iki gruba ayrıldı. Bir grup top kapma ve pas çalışması diğer grup ise duran top organizasyonları yaptı. 

Sağ ayak arka adalesinde ağrısı bulunan Mehmet Topuz ile sağ bacağının üst kısmında ağrı hisseden Volkan Demirel çalışmada yer almadı. 

Fenerbahçemiz bugün, Etl-Dom Turnuvası’nda, Hollanda ekibi Az Alkmaar ile karşılaşacak. Fenerbahçemizin yeni sezonda yapacağı bu ilk hazırlık maçı, Köln Fortuna Stadı’nda yerel saatle 19.00’da başlayacak.

PAYLAŞ

ETİKETLER
ANTRENMANDAN, NOTLAR