Volkan Demirel Logo
16EKİM 2010
Antrenmandan Notlar

Antrenmandan Notlar

Fenerbahçemiz, Can Bartu Tesisleri’nde sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla 18 Ekim Pazartesi günü deplasmanda Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 15 dakika süren basına kapalı antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan ve dar alanda yapılan pas oyunlarıyla devam eden antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi. Kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile ayrı çalışmalar yaptı. Kalecilerimiz daha sonra çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldılar.

Tedavisine ülkesinde devam edilen Daniel Güiza ile tedavi süreçleri devam eden Selçuk Şahin ve Berk Elitez’in yanı sıra sol dizinde ağrı olan Uğur Boral antrenmana katılmazken, sol arka alt adelesinde kısmi yırtık tespit edilen Alex de Souza’nın tedavisine  tesislerde başlandı.

Milli takımımızdan  dönen Emre Belözoğlu ve Uruguay Milli takımından dönen ve bağırsak enfeksiyonu geçiren Diego Lugano 2 günlük iznin ardından takımla birlikte çalışmaya başladı. Sağ diz iç yan bağında kısmi yırtık tespit edilen Mamadou Niang ise bireysel oyuncu antrenörümüz Dolu Aslan ile birlikte takımdan ayrı çalıştı.

Takımımız 17 Ekim Pazar günü Fenerbahçe Can Bartu Tesislerinde basına kapalı yapacağı antrenmanla Konyaspor maçının hazırlıklarını tamamlayacak. Saat 11.00’de basına kapalı olarak gerçekleştirilecek antrenmanın ardından takımımız öğle saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel bir uçakla Konya’ya hareket edecek.
 
BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI

PAYLAŞ

ETİKETLER
ANTRENMANDAN, NOTLAR