Volkan Demirel Logo
16KASIM 2011
Antrenmandan Notlar

Antrenmandan Notlar

Fenerbahçemiz, ligde Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına,  Can Bartu Tesisleri’nde sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 35 dakika süren antrenman boyunca, Kocaman’ın yardımcısı Fahrudin Ömeroviç, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 2 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarının ardından, dar alanda yapılan çift kale maçlarla sona erdi. Halsizlik şikayeti ile 2 gündür antrenmanlara çıkmayan Semih Şentürk, sol kasık bölgesindeki ağrıları nedeniyle dünkü akşam antrenmanına katılmayan Emre Belözoğlu ile milli takımından dönen Henri Bienvenu, antrenmanın tamamındaki takımla birlikte çalışmalarda yer aldı. Almanya’dan dönen Serkan Kırıntılı ile Reto Ziegler, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde, takımdan ayrı olarak, sahada ve salonda yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Milli takımlarda bulunan oyuncularımız Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Selçuk Şahin, Caner Erkin ve Joseph Yobo antrenmanda yer almadı. Issiar Dia’nın tedavisine devam edildi. Sağ arka alt adalesinde zorlama bulunan Recep Niyaz, tedbir amaçlı olarak antrenmanı çıkmadı. U19 Takımımızın Rosenborg ile yapacağı maçın kadrosunda yer alan Berk Elitez ve Erten Ersu da antrenmanda yer almadı.

Fenerbahçemiz hazırlıklarına, 17 Kasım Perşembe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 18.00’de başlayacak antrenmanın sadece ilk 30 dakikası basın mensuplarına açık tutulacak.


PAYLAŞ

ETİKETLER
ANTRENMANDAN, NOTLAR