Volkan Demirel Logo
16ARALIK 2010
Antrenmandan Notlar

Antrenmandan Notlar

Fenerbahçemiz, Sivasspor maçının hazırlıklarına sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti. Antrenmanı Yalova Fenerbahçeliler Derneğimizden bir grup taraftarımız da izledi.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 25  dakika süren antrenmanın sadece ilk 30 dakikası basın mensuplarına açık tutuldu. Antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Bekir ve Mert takımla çalıştı

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Dar alanda yapılan pas organizasyonlarının ardından, antrenman çift kale maçla sona erdi. Sakatlıkları nedeniyle bir süredir takımla antrenmanlara katılamayan Bekir İrtegün ve Mert Günok,  bugün yapılan antrenmanda,  takımla birlikte tüm çalışmalarda yer aldı. Kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile ayrı çalışmalar yapan kalecilerimiz Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Alper Piliç, çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldı.

Yalova Derneğimizin üyeleri antrenmanı izledi

Bu arada antrenmanı Yalova Fenerbahçeliler Derneği’nden gelen bir grup taraftarımız da izledi. Takıma verdikleri desteği göstermek amacıyla Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’ne gelen Yalova Derneğimizin üyeleri,  antrenman öncesi takım kaptanlarımız Alex de Souza ve Emre Belözoğlu ile Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman’a çiçek verdi.

Volkan’da bel, Niang’da diş ağrısı

Bel ağrısı bulunan Volkan Demirel ve diş ağrısı bulunan Mamadou Niang ile sol dizindeki ağrısı devam eden Fabio Bilica, sağ kaburga bölgesinde ağrısı devam eden Ertuğrul Taşkıran ve bir süre önce sol ayak başparmağından bir operasyon geçiren Gökhan Ünal antrenmana çıkmadı. Bu oyuncularımız tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Özer Hurmacı ve Kazım Kazım, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde, takımdan ayrı olarak sahada ve salonda yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Ülkesi İspanya’da kontrolden geçen Daniel Güiza da antrenmanda yer almadı.

Antrenman basına kapalı

Takımımız Sivasspor maçının hazırlıklarına 17 Aralık Cuma günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 17.00’de başlayacak antrenman, basın mensuplarına kapalı tutulacak.


PAYLAŞ

ETİKETLER
ANTRENMANDAN, NOTLAR