Volkan Demirel Logo
17ŞUBAT 2011
Antrenmandan Notlar

Antrenmandan Notlar

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında, 20 Şubat Pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirdiği basına açık antrenmanla devam etti.

 

Antrenman öncesinde Fenerbahçe Can Bartu tesislerine gelen Fenerbahçeli taraftarlar, oyuncularımıza çiçek verdiler ve baklava ikram ettiler. Oyuncularımızla fotoğraf çektiren taraftarlarımız tezahüratlarıyla Takımımıza destek verdiler.

 

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 25 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

 

Koşu, koordinasyon ve  istasyon çalışmalarıyla başlayan antrenman dar alanda yapılan pas organizasyonları  ile devam etti.  Oyuncularımız antrenmanı dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladılar. Kalecilerimiz; Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve  Ertuğrul Taşkıran, Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalıştıktan sonra, çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldılar.  

 

Antrenmana sol arka alt adale grubunda ağrıları olan Mehmet Topuz ile topuğundaki ağrıları devam eden Güiza katılmadı. Tedavileri süren Emre ve Dia ise antrenman öncesi tesislerde bireysel oyuncu antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde sahada düz koşu yaptıktan sonra çalışmalarını salonda sürdürdü. Antrenmanın son bölümünde belinde ağrı hisseden Gökhan Gönül,  tedbir amaçlı çalışmalara katılmadı.

 

Andre Santos maskeyle çalıştı
Kayserispor maçında aldığı darbenin ardından burnunda kırık tespit edilen Brezilyalı futbolcu Andre Santos, antrenmanda yapılan çift kale maçta maskeyle oynadı.

 

Takımımız, 18 Şubat Cuma  günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürecek. Saat 18.00’de başlayacak antrenmanın ilk 30 dakikası basına açık gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ

ETİKETLER
ANTRENMANDAN, NOTLAR