Volkan Demirel Logo
18MAYIS 2011
Antrenmandan Notlar

Antrenmandan Notlar

Fenerbahçemiz, Sivasspor maçı hazırlıklarına, 1 günlük iznin ardından, bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda oyuncularımız daha sonra 5 gruba ayrıldı. Aralarında da 2 takıma ayrılan gruplar, ayak tenisi ile antrenmanı sürdürdü. Pas organizasyonlarının ardından antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi. Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışmalar yapan kalecilerimiz Mert Günok ve Serkan Kırıntılı, daha sonra çift kalede görev aldı. Volkan Demirel ise, ayak tenisine katıldığı gibi çift kalede de oyuncu olarak görev aldı. Bu arada antrenman öncesinde, Türkan Sabancı Görme Engelliler Okulu’ndan gelen bir grup öğrenci, teknik ekip ve oyuncularımızla tanıştı, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Öte yandan, Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Yıldırım da Takımımızın bugün yaptığı antrenmanı izledi.

Aykut Kocaman’dan izinli olan Mamadou Niang, Issiar Dia ve Joseph Yobo antrenmana katılmadı. Özer Hurmacı, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde, takımdan ayrı olarak, özel programla, sahada ve salonda yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Sırtında ağrıları bulunan Ertuğrul Taşkıran da antrenmana çıkmadı, tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdü.

Takımımız, Sivasspor maçı hazırlıklarına 19 Mayıs Perşembe günü yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 11.00’de başlayacak antrenman, basın mensuplarına açık gerçekleşecek.


PAYLAŞ

ETİKETLER
ANTRENMANDAN, NOTLAR