Volkan Demirel Logo
20KASIM 2010
Antrenmandan Notlar

Antrenmandan Notlar

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 13. Haftası’nda 22 Kasım Pazartesi günü, Bucaspor ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynayacağı maçın hazırlıklarını, akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 17.00’de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren basına kapalı antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, oyuncularımızın 3’erli gruplar halinde 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenmanı oyuncularımız dar alanda yaptıkları  taktik ağırlıklı çift kale maçla tamamladılar. Kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışan kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Alper Piliç daha sonra çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldılar.

Tedavi süreçlerine tesislerde devam edilen Emre Belözoğlu, Özer Hurmacı ile Ertuğrul Taşkıran antrenmana katılmazken, Daniel Güiza ise bireysel oyuncu antrenörümüz Dolu Arslan ile takımdan ayrı çalıştı. Uruguay Milli Takımı’ndan dönen Diego Lugano ise antrenmanı Arda Keskin eşliğinde yaptığı rejenarasyon çalışmalarıyla tamamladı.

Takımımız Bucaspor maçının hazırlıklarını 21 Kasım Pazar günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Saat 17.00’de başlayacak antrenman basına kapalı tutulacak.

PAYLAŞ

ETİKETLER
ANTRENMANDAN, NOTLAR