Volkan Demirel Logo
20KASIM 2013
Antrenmandan Notlar

Antrenmandan Notlar

Fenerbahçemiz, Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal yönetiminde saat 18.00'de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren çalışmanın ilk 30 dakikası basına açık gerçekleştirildi.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncularımız 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Ardından dar alanda hücum ve defans organizasyonları çalışan oyuncularımız  antrenmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktaladı. Altyapıdan 9 oyuncumuz da antrenmanda yer aldı.

Milli takımlardan dönen oyuncularımız antrenmanı rejenerasyon çalışması ile tamamlarken, A Milli Takımımızın dün akşam Belarus'la oynadığı hazırlık maçı sonrasında bel ağrıları oluşan Caner Erkin'in ise tedavisine başlandı.

Mehmet Topal ile Volkan Demirel, takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürürken, Erten Ersu'nun ise tedavisine devam edildi. 

Antrenmana henüz Portekiz Milli Takım kampından dönmeyen Bruno Alves ile Raul Meireles ise katılmadı.

Fenerbahçemiz, Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını 21 Kasım Perşembe günü yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 11.00'de başlayacak çalışmanın 30 dakikası basına açık gerçekleştirilecek..


PAYLAŞ

ETİKETLER
ANTRENMANDAN, NOTLAR