Volkan Demirel Logo
22MART 2011
Antrenmandan Notlar

Antrenmandan Notlar

Fenerbahçemiz, Bursaspor maçının hazırlıklarına, akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı basına açık antrenmanla devam etti.

 

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 17.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

 

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman dar alanda  yapılan top kapma ve pas çalışmasının ardından yine dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı. Kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışan kalecilerimiz Serkan Kırıntılı, Ertuğrul Taşkıran ve Aykut Kıratlı daha sonra çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldılar. A2 Takımımızın Eskişehir ile oynadığı maçta görev alan oyuncularımız Okan Alkan, Gökay İravul, Hasan Erbey ve Berk Elitez ise antrenmanı rejenarasyon çalışması ile tamamladı.

 

Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Mehmet Topuz, Semih Şentürk, Joseph Yobo, Issiar Dia, Mamadou Niang, Miroslav Stoch ve  Diego Lugano Milli takım kamplarına katıldıkları için antrenmanda yer almadılar.

 

24 Mart Perşembe günü Brezilya’nın Milli Takım kampına katılacak olan Andre Santos antrenmanda yer alırken, dişinden tedavi olan Cristian Baroni ile baba olan Emre Belözoğlu antrenmanda yer almadı.

 

Selçuk Şahin’in tedavisine tesislerimizde devam edilirken, antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalışmalara katılan Bekir İrtegün, gribal enfeksiyon rahatsızlığı nedeniyle antrenmanın ikinci bölümünde takımdan ayrı yaptığı koşu ile antrenmanı tamamladı.

 

Takımımız, Bursaspor maçının hazırlıklarını, 23 Mart Çarşamba günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 16.00’da başlayacak antrenman basın mensuplarına açık gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ

ETİKETLER
ANTRENMANDAN, NOTLAR