Volkan Demirel Logo
22KASIM 2011
Antrenmandan Notlar

Antrenmandan Notlar

Fenerbahçemiz, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri’nde akşam saatlerinde yaptığı günün 2. antrenmanıyla devam etti.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman boyunca, Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 4 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Dayanıklılık koşusunun ardından antrenman, 6 minyatür kaleli maçla noktalandı. Kalecilerimiz Volkan Demirel ve Mert Günok, Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile ayrı çalışmalar yaptı.

Issiar Dia ve Serkan Kırıntılı, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde salonda yaptıkları çalışamlarla antrenmanı tamamladı. Tedavileri süren Mehmet Topuz ve Semih Şentürk ise antrenmana çıkmadı.

Takımımız, 23 Kasım Çarşamba günü  Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına devam edecek.  Saat 18.00’de başlayacak antrenmanın sadece ilk 30 dakikası basın mensuplarına açık tutulacak.


PAYLAŞ

ETİKETLER
ANTRENMANDAN, NOTLAR