Volkan Demirel Logo
25KASIM 2010
Antrenmandan Notlar

Antrenmandan Notlar

Fenerbahçemiz, Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına, sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı ve ilk 30 dakikalık bölümü basına açık tutulan antrenmanla devam etti.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 35 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenman, dar alanda gerçekleştirilen pas organizasyonları ile devam etti ve yine dar alanda yapılan çift kale maçlarla sona erdi. Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile ayrı çalışmalar yapan kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Erten Ersu, çift kale maçlarda dönüşümlü olarak görev aldı. Antrenmanın sonlarına doğru, bir pozisyonda sol kasığında zorlama yaşayan Gökhan Gönül, tedbir amaçlı olarak çalışmayı yarım bıraktı ve tesislere geçti.

Daniel Güiza, Emre Belözoğlu ve Ertuğrul Taşkıran, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde, takımdan ayrı olarak sahada bir süre düz koşu yaptıktan sonra tesislere geçti. Tesislerde Emre ve Ertuğrul’un tedavilerine devam edilirken; Güiza, antrenmanı salonda yaptığı çalışmalarla tamamladı. Sol arka alt adalesinde zorlama tespit edilen Diego Lugano antrenmana çıkmadı, tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Tedavisini Almanya’da sürdüren Özer Hurmacı da çalışmada yer almadı.

Takımımız, 26 Kasım Cuma günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla Belediye maçının hazırlıklarını tamamlayacak.  Saat 17.00’de başlayacak ve basına kapalı tutulacak antrenmanın ardından, Takımımız tesislerde kampa girecek.


PAYLAŞ

ETİKETLER
ANTRENMANDAN, NOTLAR