Volkan Demirel Logo
28MART 2011
Antrenmandan Notlar

Antrenmandan Notlar

Fenerbahçemiz, Bursaspor maçının hazırlıklarına, akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

 

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 17.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk,  kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.


Üst sahada koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan top kapma ve pas çalışması ile devam etti. Oyuncularımız antrenmanı çift kale maçla tamamladılar. Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile koşu esnasında takımdan ayrı çalışan kalecilerimiz Ertuğrul Taşkıran ve Erten Ersu daha sonra çift kale maçta görev aldılar.

 

Milli takımlarda bulunan Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Mehmet Topuz, Semih Şentürk, Joseph Yobo, Issiar Dia, Mamadou Niang, Miroslav Stoch, Diego Lugano ve Andre Santos ile belindeki ağrıları süren Serkan Kırıntılı antrenmana katılmazken, Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin ve Berk Elitez’in tedavi ve çalışmalarına tesislerimizde devam edildi.

 

Fenerbahçemiz Bursaspor maçı hazırlıklarına, 29 Mart Salı günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 16.00’da başlayacak çalışma, basın mensuplarına da açık tutulacak.


PAYLAŞ

ETİKETLER
ANTRENMANDAN, NOTLAR