Volkan Demirel Logo
28NİSAN 2011
Antrenmandan Notlar

Antrenmandan Notlar

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında, 1 Mayıs Pazar günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti. Tesislerimize gelen bir grup öğrenci ise antrenmanı izledi.

 

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 25 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

 

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan top kapma ve pas çalışması ile devam etti. Pas organizasyonlarının ardından oyuncularımız antrenmanı çift kale maçla tamamladı. Kalecilerimiz; Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile çalışmalarını tamamladıktan sonra, çift kale maçta dönüşümlü olarak aldılar.

 

Özer ve Bilica takımla çalıştı

Sağ kasığında ağrıları bulunan Özer Hurmacı ile sağ aşil tendonundaki ağrısı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Fabio Bilica, akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yapılan antrenmanda, takımla birlikte çalışmaların tamamında yer aldı.

 

Sakatlıkları süren Isiar Dia ile Mamadou Niang kendilerine uygulanan özel program kapsamında, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşiliğinde önce sahada ardından ise salonda yaptıkları çalışmalar ile antrenmanı tamamladılar.

 

Takımımız, 29 Nisan Cuma günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla İstanbul Büyükşehir Belediye maçının hazırlıklarını sürdürecek. Saat 18.00’de başlayacak bu antrenman, basın mensuplarına kapalı tutulacak.


PAYLAŞ

ETİKETLER
ANTRENMANDAN, NOTLAR