Volkan Demirel Logo
23MART 2010
Ayak Tenisi Turnuvası Yaptılar

Ayak Tenisi Turnuvası Yaptılar

Profesyonel Futbol Takımımız, hazırlıkları kapsamında, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ndeki gün boyu mesaisini bugün de sürdürüyor. Oyuncularımız öğleye kadar olan zamanlarını ayak tenisi turnuvası düzenleyerek geçirdi. Başkanımız Aziz Yıldırım ve bazı yöneticilerimiz de tesislerde hazır bulundu.

Tüm oyuncularımız ve teknik heyetimiz, saat 10.00'da Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde toplandı ve yemek salonunda toplu kahvaltı edildi. Daha sonra tesislere Başkanımız Aziz Yıldırım ile Asbaşkanlarımız Şekip Mosturoğlu ve Cihan Kamer de geldi. Kahvaltının ardından oyuncularımız alt sahada toplandı ve ayak tenisi turnuvası için hazırlıklar başladı. Oyuncularımız kura çekimiyle 4 gruba ayrıldı. Takımımızın kalecileri Volkan Demirel, Volkan Babacan, Fehmi Mert Günok ve Ertuğrul Taşkıran seri başı olarak belirlendi. Daha sonra saha ortasına getirilen ve içinde geri kalan tüm oyuncularımızın isimlerinin bulunduğu kupadan kura çekimi yapıldı. Kura çekimini Takımımızın genç oyuncusu Gökay Iravul gerçekleştirdi. Takımların belirlenmesinden sonra ısınma hareketleri yapan oyuncularımız daha sonra turnuvaya başladı. Volkan Babacan, Önder, Lugano, Vederson ve Özer'den oluşan takım Ertuğrul Taşkıran, Andre Santos, Selçuk, Furkan ve Mehmet Topuz'dan oluşan takımı yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. Volkan Demirel, Alex, Gökhan Gönül, Bilica ve Deniz'den oluşan takım ise Fehmi Mert Günok, Gökay, Bekir, Okan ve Deivid'ten oluşan takımı yenerek turnuvanın dördüncüsü oldu. Şampiyon takım, sevinç gösterileriyle başarısını kutladı. Neşeli bir ortamda gerçekleşen ve oyuncularımızın art arda yaptığı esprilerle oldukça keyifli geçen kura çekimi ve turnuvanın ardından Roland Koch tüm takımlara şeker ve çikolata dağıttı.

Bu arada rehabilitasyonu süren Uğur Boral ile ameliyat olduğu dizindeki tedavisi süren Ali Bilgin, adale ağrısı bulunan Güiza, sağ kasığında ödem bulunan Semih, omzunda ağrısı bulunan Gökhan Ünal ve soğuk algınlığı bulunan Emre ayak tenisi turnuvasına katılmadı. Cristian ise tesislerde ayrı bir programla çalıştı. Ayak tenisi turnuvasının ardından, tesislerde toplu halde öğle yemeği yendi ve oyuncularımız odalarında dinlenmeye çekildi. Takımımız, saat 18.00'de başlayacak antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak, ardından Manisaspor maçı için Can Bartu Tesisleri'nde kampa girecek.

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

 

 


PAYLAŞ